Șofer român de TIR în Marea Britanie, găsit mort în propria curte, după un accident

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Caz bizar în Prahova. Un șofer român de TIR în Marea Britanie, găsit mort în propria curte, după un accident

O tragedie greu de imaginat a avut loc într-o familie din Prahova, după ce un tânăr de 28 de ani a fost găsit mort în curtea părinților săi, în urma unui accident auto. Alexandru, șofer profesionist în Marea Britanie, își sărbătorise ziua de naștere și se întorcea acasă după ce petrecuse noaptea cu iubita.

Accidentul fatal s-a produs în jurul orei 4 dimineața, când, în apropierea casei, tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit un gard și s-a răsturnat cu mașina chiar în curtea părinților săi.

Părinții au fost treziți brusc de zgomotul puternic produs de impact. Ieșind afară, au descoperit scena de coșmar: fiul lor era prins între fiarele contorsionate ale autoturismului. Epava mașinii reflecta gravitatea accidentului, cu partea din față complet distrusă, geamuri sparte, oglinzi rupte, iar ușile și plafonul zdrobite.

Familia, în stare de șoc, a sunat de urgență la 112, însă pentru Alexandru nu s-a mai putut face nimic.

"I-a lăsat cu inima frântă pe amândoi. Durerea asta nu ți-o mai scoate nimeni", spune mătușa tânărului, potrivit Observator News.  

Alexandru posta fotografii de la volanul camionului pe care lucra

 

Tânărul își petrecuse seara cu iubita, care, la scurt timp după accident, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale: "Ai apărut în viața mea să-mi arăși ce este dragostea adevărată! Ne-au umplut inimile cu afecțiunea ta, te-ai stins fix de ziua ta, om minunat! Acolo unde mergi, te rog mult să mă aștepți, să ne continuăm povestea!".

Alexandru era șofer profesionist în Marea Britanie și obișnuia să posteze frecvent fotografii de la volanul tirului său, în timpul curselor prin Europa. Cei apropiați sunt șocați de cele întâmplate, neînțelegând cum un șofer cu experiența sa ar fi putut pierde controlul vehiculului.

Poliția a deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, iar un raport toxicologic va determina dacă tânărul era sub influența alcoolului sau drogurilor în momentul accidentului.

Tatăl victimei, vizibil marcat de pierderea fiului său, a declarat: „Așa ceva...n-am văzut. A venit din curba aia, cum o fi pierdut controlul... E periculoasă rău. Vă dați seama, să rupă țevile astea, a rupt din beton”.

 

----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel