Șoferii români de TIR, vânați de companiile din Europa. Anunț de angajare: "3.450 de euro și dispecerat în limba română"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Freepik
Foto: Freepik

Șoferii români sunt căutați de companiile din vestul Europei. Aceștia sunt ademeniți cu salarii de peste 3.000 de euro și bonusuri pentru cei care nu sunt implicați în accidente sau nu se îmbolnăvesc.

Anunțurile de angajare pentru șoferii profesioniști date de firmele din Europa de vest par să fie țintite spre români. Pe lângă beneficiile salariale, în anunțuri este menționat faptul ca dispeceratul în limba română.

Combilog, o renumită companie de transport cu sediul în Oleggio, Italia, a publicat un anunț de angajare pentru șoferii de camion cu permise C+E. Compania caută să angajeze șoferi pentru transporturi internaționale între Germania, Olanda și Belgia, oferind un pachet salarial atractiv și numeroase beneficii.

Ce salarii și bonusuri sunt oferite șoferilor

 

Potrivit anunțului consultat de publicația Foro Transporte Profesional, șoferii angajați de Combilog vor beneficia de un salariu lunar net cuprins între 3.220 și 3.450 de euro, în funcție de calificări și experiență. Pe lângă salariul de bază, compania oferă bonusuri suplimentare de 200 de euro pentru fiecare lună fără accidente și alți 200 de euro pentru cei care nu se îmbolnăvesc, plus diurnă.

Compania susține în anunț ca oferă un contract de muncă german pe perioadă nedeterminată, asigurând stabilitate și siguranță în angajare. Programul de lucru este flexibil, cu opțiuni de operare 3/1, 4/1 sau 6/2 (zile de lucru/zile libere). De asemenea, angajații beneficiază de 28 de zile de concediu plătit anual și de un program săptămânal de 48 de ore.

sofer-salariu-europa

Dispecerat în limba română și curs de limba germană

 

Pentru a atrage doritori, în anunț există și o mențiune specială, mai exact posibilitatea dispeceratului în limba română.

Totuși, pentru a veni în sprijinul șoferilor care nu cunosc limba germană, firma susține că oferă cursuri de germană finanțate integral de companie. De asemenea, se asigură cazare contra cost, în funcție de opțiunile alese (250-350 euro). Hainele de lucru sunt furnizate după perioada de probă, iar angajații primesc instruire specializată pentru asigurarea încărcăturii.

Candidații ideali trebuie să dețină permis de conducere C+E și să aibă minim 3 ani de experiență în transportul cu semiremorci cu prelată în UE. Deținerea unui permis de stivuitor este considerată un avantaj, aceștia vor fi implicați în încărcarea și descărcarea camionului, asigurând în același timp încărcătura, și vor trebui să întrețină vehiculele alocate, menținându-le curate și în stare bună de funcționare.

Anunțul aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel