„Proiect finanţat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni" iunie - octombrie 2024
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

EXCLUSIV  Sondaj: Ați participa la un eveniment în diaspora unde să împărtășiți tradiții și obiceiuri românești din familie? Ce aleg românii din diaspora

Mădălina Hideg |
Data publicării:
Românii iubesc tricolorul (Sursa foto: Agerpres)
Românii iubesc tricolorul (Sursa foto: Agerpres)

Sondaj ȘtiriDiaspora. Ce ar alege românii din străinătate: ar participa la un eveniment în diaspora unde să împărtășească tradiții și obiceiuri românești din familie? Iată rezultatele. 

Un sondaj de opinie găzduit pe ȘtiriDiaspora.ro arată că mulți dintre românii din străinătate nu ar fi interesați să participe la un eveniment în diaspora unde să împărtășească tradiții și obiceiuri românești din familie. 

Un număr de 322 de cititori ȘtiriDiaspora au răspuns la întrebarea: "Ați participa la un eveniment în diaspora unde să împărtășiți tradiții și obiceiuri românești din familie? a. da / b. nu".

Potrivit rezultatelor, 59% dintre respondenți, reprezentând 190 de persoane, au votat pentru opțiunea programei școlare a țării de reședință, în timp ce 41%, adică 132 de persoane, au răspuns că ar alege varianta în care programa școlară urmată sa fie identică cu cea din România.

Iată rezultatele

sondaj-stiridiaspora-intrebare-6

ATENȚIE: Votul reprezintă opinia cititorilor StiriDiaspora. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel