Rețeta acestui sos de usturoi cu ierburi este simplă, rapidă și economică. Încearcă, nu vei regreta!
Sos de usturoi cu ierburi - Ingrediente
- smântână - 400 de grame
- maioneză - 400 de grame
- usturoi - 1 căpățână
- ceapa verde - 1 fir
- mărar proaspăt - 1 legătură
- pătrunjel proaspăt - 1 legătură.
Cum se face sosul de usturoi cu ierburi
Pentru început, într-un castron adânc, amestecați smântâna și maioneza.
Apoi, spălați foarte bine toate verdețurile sub jetul de apă. După ce le-ați spălat, uscați-le bine cu șervețele de bucătărie.
Tăiați ceapa verde și adăugați-o în castronul cu smântâna și maioneza.
Mărarul și pătrunjelul, de asemenea, se toacă mărunt și se pune în castronul cu smântână, maioneză și ceapă verde.
Sos de usturoi vegan, o altă modalitate de a gusta usturoiul. O rețetă rapidă, gata în câteva minute
Curățați usturoiul și presați prin presă în sos.
Puteți adăuga sare după gust și amestecați totul foarte bine.
Și ați terminat! Sosul de usturoi cu ierburi este gata de a fi mâncat. Se servește cel mai bine rece.
Bucură-te de masa ta! Poftă bună!
-------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News