Șoșoacă a rămas fără permis după a fost prinsă cu 110 km/h. Scandal cu polițiștii: ”Nici nu știe să scrie” / VIDEO

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Captură de ecran/ Sursa: Facebook, Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial
Foto: Captură de ecran/ Sursa: Facebook, Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Diana Șoșoacă a rămas fără carnet de conducere și a fost amendată după ce a fost prinsă circulând cu 110 km/h. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere și a fost amendată după ce a fost prinsă circulând cu o viteză de 110 km/h într-o zonă unde limita era de doar 40 km/h. Senatoarea a refuzat să semneze procesul verbal întocmit de poliție și a pus întreaga situație pe seama sistemului care vrea să o oprească din campania electorală. 

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism condus de o femeie care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h. Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au amendat femeia cu 1.485 lei și i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.", a declarat IPJ Ilfov. 

Diana Șoșoacă s-a luat la ceartă cu polițiștii care au oprit-o în trafic, adresându-le numeroase injurii și amenințări. Senatoarea nu a recunoscut faptul că a depășit limita legală de viteză, așadar, a refuzat să semneze procesul verbal întocmit de autorități. 

Întâmplarea a fost filmată în întregime chiar de Șoșoacă. ”Alo, sunt actele mele (..) Nu sunt în stare să scrie un proces verbal” 

Reacția S.O.S România 

Partidul S.O.S. România, condus de senatoare, a reacționat prompt, denunțând acțiunea poliției rutiere drept „o tentativă clară" de a împiedica desfășurarea campaniei electorale a Dianei Șoșoacă pe teritoriul României. Într-un comunicat de presă, partidul a calificat decizia Brigăzii Rutiere drept „bazată pe considerente politice" și „un act abuziv" menit să obstrucționeze implicarea activă a senatorului în procesul democratic.

Partidul S.O.S. România a solicitat o investigație transparentă de urgență privind circumstanțele suspendării permisului de conducere, cerând trimiterea celor responsabili în fața justiției conform legii. În final, comunicatul subliniază importanța respectării drepturilor democratice ale fiecărui cetățean și exprimă speranța că acest presupus abuz va fi corectat în spiritul justiției și al respectului pentru lege și valorile democratice, a relatat Digi 24. 

---------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel