Suferă Joe Biden de Parkinson? Răspunsul Casei Albe, după ce un medic neurolog apare că a intrat de opt ori în instituția prezidențială

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Ce au discutat Joe Biden și prim-ministrul Israelului în ședința Cabinetului de Război
Ce au discutat Joe Biden și prim-ministrul Israelului în ședința Cabinetului de Război

Casa Albă a dat un răspuns cu privire la faptul că președintele Joe Biden ar putea suferi de Parkinson. 

Președintele Joe Biden nu este tratat pentru boala Parkinson, a declarat Casa Albă luni, după ce au apărut materiale de presă conform cărora un medic specializat în această boală a vizitat Casa Albă de opt ori în ultimul an.

Îngrijorările că președintele ar putea suferi de o boală nedezvăluită publicului au crescut de când Biden s-a împleticit de mai multe ori în declarații în confruntarea sa din 27 iunie cu republicanul Donald Trump.

New York Times a relatat că jurnalele vizitatorilor Casei Albe arată că Dr. Kevin Cannard, un neurolog specializat în tulburări de mișcare, care a publicat recent o lucrare despre Parkinson, a vizitat Casa Albă de opt ori din vara trecută până în primăvara acestui an.

În timpul unui briefing, secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a refuzat să confirme vizita lui Cannard, spunând că dorește să respecte confidențialitatea tuturor celor implicați din motive de securitate.

Ea a spus că Biden a văzut de trei ori un neurolog conectat la examenele fizice anuale ale lui Biden.

De asemenea ea a mai spus că Biden nu a fost tratat pentru Parkinson.

Joe Biden nu vrea să se retragă din cursa prezidențială

 

Tot mai multe personalități, chiar din partidul lui Joe Biden se arată neîncrezătoare în capacitatea lui Joe Biden de a purta povara cele mai înalte funcții din SUA, având în vedere starea fizică și mentală. Unii dintre ei chiar îi cer să se retragă din cursă, locul său putând fi luat de Kamala Harris.  

Cu toate acestea, Joe Biden a promis luni că va rămâne în cursa prezidenţială, spunând că este încrezător că alegătorul mediu îl doreşte în continuare candidat al Partidului Democrat, notează Reuters.

"Nu plec nicăieri", a declarat Biden pentru emisiunea Morning Joe de la postul de televiziune MSNBC. El i-a îndemnat pe toţi cei care doresc ca el să se retragă să candideze împotriva sa atunci când Convenţia Naţională Democrată se va reuni în august.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel