Sunt disperați: Mai mulți angajați dați afară de la Complexul Energetic Oltenia au intrat în greva foamei

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Mai mulți angajați cărora nu le-au fost prelungite contractele de muncă la Complexul Energetic Oltenia au apelat la un gest extrem. 

Informațiile arată că 124 de angajați care aveau contracte de muncă pe perioadă determinată au apelat la o formă de protest extremă, după ce au aflat că nu le-au fost prelungite contractele de muncă, relatează gorjeanul.ro.

Numărul de angajați de la Complexul Energetic Oltenia ar urma să fie în jur de 5000. 

 

CEO Oltenia a anunțat oficial disponibiilizări. Care sunt motivele

 

CEO a anunţat, vineri, că peste 120 de angajaţi ai complexului nu vor beneficia de prelungirea contractelor de muncă pe perioadă determinată.

"În urma analizei efectuate în fiecare subunitate a CEO, în zonele unde activitatea se restrânge prin închiderea unor perimetre miniere, conform Planului de Restructurare şi cu încadrarea în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli aprobat pentru anul 2024, un număr de 124 angajaţi nu vor beneficia de prelungirea contractelor de muncă pe perioadă determinată.

Aceste măsuri sunt necesare pentru a ne alinia strategiei de restructurare şi pentru a menţine echilibrul financiar. În acelaşi timp, dorim să subliniem că angajaţii care au înregistrat abateri disciplinare, absenţe nemotivate, concedii fără plată sau care nu şi-au însuşit aptitudinile profesionale necesare nu vor beneficia de prelungirea contractelor de muncă pe perioadă determinată. Complexul Energetic Oltenia îşi exprimă angajamentul faţă de angajaţii săi şi va continua să faciliteze tranziţia acestora prin oferirea suportului necesar în procesul de restructurare. Ne angajăm să gestionăm acest proces cu transparenţă şi responsabilitate, menţinând comunicarea deschisă cu toate părţile implicate", a menţionat conducerea CEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel