Supă de primăvară cu orez. Bogată în vitamine și revigorantă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Supă de primăvară cu orez. Bogată în vitamine și revigorantă
Supă de primăvară cu orez. Bogată în vitamine și revigorantă

Astăzi vă propunem să pregătiți o supă de primăvară foarte simplă și delicioasă cu orez. 

Supa de primăvară este plină de vitamine și revigorantă și poate fi servită în orice moment al zilei. Consumul de alimente sezoniere ar trebui să fie una dintre cele mai mari priorități ale tale întrucât este important să mănânci alimente în sezon, deoarece fiecare ingredient are substanțele nutritive exacte de care are nevoie corpul tău pentru acea perioadă a anului.

Ingrediente: 

1 lingura unt (sau ulei)

1 praz, tăiat în felii 

5 căni cu apă

1 ceașcă de mazăre și morcovi înghețați

1 cutie pentru sparanghel

1/2 cană păstăi înghețate

1 cană orez

Sare și piper după gust

1/4 pahar de patrunjel, tocat marunt

 

Supă de primăvară cu orez - Mod de preparare

 

Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se adaugă prazul și se călește, amestecând, timp de 2 minute.

Adăugați apa în tigaie, aduceți la punctul de fierbere și fierbeți timp de 10 minute. Adăugați mazărea, morcovii, sparanghelul și păstăile și orezul spălat. Aduceți la fierbere și gătiți încă 3 minute.

Condimentați cu sare și piper și se presărați deasupra pătrunjelul tocat.

Dacă vă place carnea, puteți adăuga fâșii de pui împreună cu legume congelate pentru un fel de mâncare mai suculent.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel