Supa de primăvară este plină de vitamine și revigorantă și poate fi servită în orice moment al zilei. Consumul de alimente sezoniere ar trebui să fie una dintre cele mai mari priorități ale tale întrucât este important să mănânci alimente în sezon, deoarece fiecare ingredient are substanțele nutritive exacte de care are nevoie corpul tău pentru acea perioadă a anului.
Ingrediente:
1 lingura unt (sau ulei)
1 praz, tăiat în felii
5 căni cu apă
1 ceașcă de mazăre și morcovi înghețați
1 cutie pentru sparanghel
1/2 cană păstăi înghețate
1 cană orez
Sare și piper după gust
1/4 pahar de patrunjel, tocat marunt
Supă de primăvară cu orez - Mod de preparare
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se adaugă prazul și se călește, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați apa în tigaie, aduceți la punctul de fierbere și fierbeți timp de 10 minute. Adăugați mazărea, morcovii, sparanghelul și păstăile și orezul spălat. Aduceți la fierbere și gătiți încă 3 minute.
Condimentați cu sare și piper și se presărați deasupra pătrunjelul tocat.
Dacă vă place carnea, puteți adăuga fâșii de pui împreună cu legume congelate pentru un fel de mâncare mai suculent.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News