Sute de fani i-au așteptat pe „Tricolori” pe stadion în miez de noapte pentru a-i felicita

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Sute de fani i-au așteptat pe „Tricolori” pe stadion în miez de noapte pentru a-i felicita
Sute de fani i-au așteptat pe „Tricolori” pe stadion în miez de noapte pentru a-i felicita

După un parcurs remarcabil la Campionatul European din Germania, generaţia de suflet s-a întors acasă, unde a fost așteptată de sute de fani pe stadionul din Mogoșoaia.

Avionul echipei naționale a decolat de la Frankfurt seara trecută și a aterizat pe Aeroportul Otopeni aproape de miezul nopții. De acolo, jucătorii s-au deplasat direct spre Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, cunoscut și ca „Casa Tricolorilor”. Fanii, pregătiți cu steaguri, pancarte și torțe, i-au întâmpinat cu entuziasm. Au cântat împreună imnul României și i-au aplaudat pe băieți. De asemenea i-au cerut lui Edi Iordănescu să continue colaborarea cu echipa națională.

„Edi, nu pleca!”, au strigat suporterii în cor, conform Digi24.

Selecționerul nu a ezitat să-și exprime recunoștința: „Nici nu vă imaginați cât de mult a contat pentru noi, pentru băieți, suportul dumneavoastră, suportul de aici din țară, de pretutindeni,” a declarat Edi Iordănescu.

Un moment special a fost dedicat portarului Florin Niță, care a împlinit ieri 37 de ani. Întreg stadionul i-a cântat „La mulți ani!”, creând un moment emoționant pentru veteranul echipei.

 

Românii n-au mai trăit o bucurie similară la un turneu final de 24 de ani

 

Fanii care nu au putut face deplasarea în Germania au avut astfel șansa de a-i întâlni pe eroii lor acasă.

„Suntem foarte bucuroși că am reușit să ne îndeplinim obiectivul. Am reușit să construim cea mai bună generație din ultimii 20 de ani și să-i facem mândri pe români. Aceasta este moștenirea reală a EURO 2024,” a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

La finalul întâlnirii, mijlocașul Nicușor Stanciu a rămas pe teren pentru a face poze și a da autografe fanilor. Rând pe rând, suporterii au avut ocazia să își întâlnească idolul și să își imortalizeze momentul cu acesta.

Delegația României nu a fost însă completă la Mogoșoaia. Anumiți jucători au ales să zboare direct spre alte destinații, fie în vacanță, fie în țările unde activează la echipele de club. Reprezentanții FRF au explicat că aceștia și-au continuat drumurile în funcție de programul lor individual.

Seara s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare, cu tricolorii și fanii lor unindu-se într-o celebrare a unei performanțe care va rămâne mult timp în inimile tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel