Tânăr român dat dispărut de mama sa, găsit mort pe bancheta unui taxi, lângă o pădure

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânărul de 38 de ani a fost dat dispărut de mama sa, care a anunţat Poliţia despre faptul că nu mai poate da de fiul său din data de 1 februarie. Poliţiştii au demarat cercetările şi au făcut o descoperire macabră.

Polițiștii Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie, din localitate, despre faptul că, în dimineața zilei de 1 februarie 2021, fiul său, de 38 de ani, a plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu, pentru a se deplasa la serviciu, cu autoturismul cu care lucra în regim taxi și nu a mai revenit.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism, în zona pădurii din localitatea Drăgoieni. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, bărbatul a fost identificat ca fiind persoana dispărută. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", spun autorităţile, potrivit Observator.

Tânărul a fost descoperit pe bancheta din spate a taxi-ului, fără viaţă. Din primele informaţii nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul său, însă elementul suspect îl reprezintă locaţia maşinii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel