Tăriceanu, nervos pe Florin Cîţu după ce a renunţat la funcţia de premier: "O bătaie de joc! O golănie!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Călin Popescu-Tăriceanu a calificat gestul premierului desemnat Florin Cîţu de a-şi depune mandatul drept "o desconsiderare la adresa instituţiei Parlamentului" şi "o bătaie de joc la adresa tuturor românilor".

"Este literalmente o desconsiderare a instituţiei Parlamentului, o bătaie de joc la adresa Parlamentului şi la adresa tuturor românilor. Asistăm la o mascaradă fără de sfârşit", a afirmat Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, decizia lui Florin Cîţu de a-şi depune mandatul reprezintă "un comportament iresponsabil".

"Este un comportament iresponsabil, un fel de golănie, similar cu jocul alba-neagra. (...) E o ruşine pentru PNL, e o ruşine pentru România", a adăugat liderul ALDE.

"Noi ne-a jucăm de-a desemnarea primului-ministru, care dă bir cu fugiţii în ultima clipă. Eu sunt atât de indignat... nu mi-am imaginat vreodată că ajungem să ne comportăm aşa. Nici în republicile bananiere nu se întâmplă astfel de lucruri. Probabil preşedintele o să trebuiască să facă din nou consultări. Că acum consultările au devenit un fel de laimotiv. Ne ducem la consultări degeaba, ca să vină iar cu o propunere în batjocură!", a conchis Călin Popescu Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel