Tartă cu brânză și alune. Un desert irezistibil, fraged și aromat. Secretul cofetarilor italieni s-a aflat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tartă cu brânză și alune. Un desert irezistibil, fraged și aromat. Secretul cofetarilor italieni s-a aflat
Tartă cu brânză și alune. Un desert irezistibil, fraged și aromat. Secretul cofetarilor italieni s-a aflat

Alunele sunt prezente pe piață pe tot parcursul anului. Chiar dacă sunt leguminoase, arahidele au calități similare cu nucile. În această rețetă ușoară, vom vedea cum putem să le valorificăm la maximum, făcând o tartă fantastică cu brânză și alune. 

 

 

 

 

Ingrediente pentru preparare:

200 de grame de biscuiți digestivi;

100 de grame de unt;

250 de grame de ricotta;

250 de grame de cremă de brânză, ca Philadelphia;

4 foi de gelatină;

150 de grame de miere;

150 de grame de unt de arahide.

 

 

Tartă cu brânză și alune. Un desert irezistibil, fraged și aromat. Secretul cofetarilor italieni s-a aflat. Cum se prepară

 

Să începem rețetă cu untul care trebuie topit. Între timp, tocăm biscuiții cu ajutorul unui mixer, care trebuie transformați în făină. Apoi combinăm untul topit cu biscuiții și amestecăm bine. Luați o tavă, pe așezați hârtie de copt și turnați compoziția din unt și biscuiți. După aceea, nivelați cu grijă aluatul pentru a crea un strat uniform.

citiți și: Tartă cremoasă cu fructe de pădure. Este gata în câteva minute și are doar 130 de calorii

Tava se dă la frigider pentru cel puțin 30 de minute, pentru a solidifica baza tartei cu brânză. Între timp, ne putem ocupa de cremă. Puneți foile de drojdie pentru 10 minute în apă rece. Amestecați ricotta, scursă anterior, cu crema de brânză într-un castron. Apoi, adăugați untul de arahide și mierea, continuând să amestecați.

Încercați și: Tartă delicioasă cu ciocolată și smochine. Un desert irezistibil și rafinat

Odată ce această procedură este terminată, încălziți puțin lapte într-o cratiță și adăugați gelatina topită. Amestecați bine până când gelatina se va dizolva și adăugați-o la cremă. După ce ați amestecați, transferăm crema pe blatul și nivelați bine suprafața.

Ați putea pregăti și: Tort savuros de ciocolată. Fără făină, fără unt și fără ulei. O felie are doar 120 de calorii


Tarta cu brânză și alune va fi apoi pusă la frigider pentru cel puțin 4 ore, pentru un rezultat optim. Deci, această tartă delicioasă cu brânză și cu arahide este cu adevărat irezistibilă. Oricine o va încerca va fi cu încântat, dar pentru a-i da o notă suplimentară putem orna suprafața tartei cu alune tocate și miere. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel