Tartă cu căpșune la tigaie. Rapid, ușor și delicios! Rețeta, căutată de toate gospodinele

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tartă cu căpșuni la tigaie. Rapid, ușor și delicios! Rețeta, căutată de toate gospodinele
Tartă cu căpșuni la tigaie. Rapid, ușor și delicios! Rețeta, căutată de toate gospodinele

Rețeta pe care o propunem astăzi este neobișnuită, deoarece o puteți face chiar dacă nu aveți cuptor. Tarta în tigaie este cu adevărat ceva unic, mai ales această versiune cu căpșune. Nu vă putem spune decât că este fantastic de delicioasă și trebuie să o gustați. Cu siguranță, că veți fi de acord cu noi.

 

Ingrediente

 

300 grame căpșune,

1 lingură de zahăr pentru sotarea căpșunilor,

20 grame unt,

1 ou,

8 grame praf de copt,

50 ml ulei de semințe de floarea soarelui

50 grame zahăr,

150 grame făină,

esență de vanilie,

100 ml lapte

 

Tartă cu căpșuni la tigaie. Rapid, ușor și delicios! Rețeta, căutată de toate gospodinele. PREPARARE 

 

 

Mai întâi luați căpșunele și spălați-le bine. Apoi, le puteți felia grosier. Punem untul într-o tigaie antiaderentă și, după ce se topește, adăugăm o lingură de zahăr. Se amestecă și se sotează la foc mic. După ce zahărul se dizolvă complet, se adaugă căpșunele. Amestecați bine. Gătiți aproximativ 5 minute și puneți-le deoparte.

Încercați și: Tartă cu kiwi, un desert delicios, bogat în vitamina C. Uită de umplutura tradițională și folosește un borcan cu gem

Într-un castron de mărime medie, puneți oul, zahărul, esența de vanilie și amestecați-le bine cu telul manual. Acum adăugați uleiul de semințe de floarea soarelui și continuați să mixați aluatul. Se adaugă laptele, făina și praful de copt. Se amestecă până când obțineți un aluat omogen.

Vedeți și: Tartă cu mere în 3 straturi. Delicioasă, super moale și cu doar 160 de calorii. Un desert fabulos cu ingredientele din cămară

Se aprinde din nou focul sub tigaia în care avem căpșunile și  turnăm peste ele aluatul proaspăt preparat. Cu ajutorul spatulei, întindeți aluatul uniform peste toate căpșunile. Se acoperă, apoi tigaia cu un capac și tarta se coace aproximativ 15 minute, la foc mic.

Vă sugerăm și: Tartă franțuzească de lămâie. Un desert parfumat, care se face rapid și ușor. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente

Testați cu scobitoarea pentru a vedea dacă tarta este gătită și în interior. Acum întoarceți-o pe cealaltă parte și acoperiți-o din nou cu capacul. Continuați să o gătiți încă 7 minute.  

Tarta este acum gata pentru a fi savurată! Tăiați o felie și bucurați-vă de acest deliciu, preparat fără coacere. Poftă bună! 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel