Tartă cu gem din trei ingrediente, fără coacere. O rețeta simplă pentru o dimineață perfectă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tartă cu gem din trei ingrediente, fără coacere. O rețeta simplă pentru o dimineață perfectă
Tartă cu gem din trei ingrediente, fără coacere. O rețeta simplă pentru o dimineață perfectă

Tarta cu gem, fără coacere este desertul potrivit atunci când avem poftă de ceva dulce, dar nu avem mult timp la dispoziție. Fără cuptor, fără aragaz, în doar câteva minute veți crea un desert care va mulțumi familia și oaspeții.

 

 

Foarte ușor de făcut, este posibil să transformi acest desert într-o varianta ușoră, dacă folosești biscuiți dietetici și dulceață fără zahăr.

Oferă acest desert prietenilor, însoțit de un ceai de fructe sau o cafea aromată. Cu puține ingrediente vei prepara o tartă cu adevărat delicioasă. Ești curios să afli cum? Să începem!

Ați putea încerca și rețeta: Tartă cu mere și ciocolată, moale ca un nor. Un desert senzațional, gata în 5 minute

 

Pentru această rețetă, aveți nevoie de 3 ingrediente:

100 grame de unt,

150 grame de biscuiți,

 300 grame din gemul preferat.

Tartă cu gem din trei ingrediente, fără coacere. O rețeta simplă pentru o dimineață perfectă. PREPARARE

 

Tapetați o formă de tartă cu diametrul de 24 de centimetri cu folie alimentară. Acest truc vă va ajuta să extrageți ușor tarta.

Topiți untul în cuptorul cu microunde. Sau lăsați-l la temperatura camerei suficient de mult timp pentru a-l face super moale.

Încercați și: Tartă cu mere și ciocolată. O variantă delicioasă și ușoară a clasicei plăcinte cu mere a bunicii 

Între timp, măcinați biscuiții uscați până când ajung pudră Folosiți robotul de bucătărie sau puneți-i într-o pungă și mărunțiți-i cu ciocanul pentru șnițele.

Puneți pudra de biscuiți într-un bol, adăugați untul și frământați bine până obțineți un amestec nisipos și uniform.

Așezați amestecul dn biscuiți și unt și aplatizați-l pentru a acoperi complet fundul și marginile tăvii. Trageți-l cu mâinile sau folosiți dosul unei linguri, după cum preferați.

Transferați dulceața într-un bol și amestecați rapid pentru a o face mai moale. Umpleți baza tartei, acoperind-o complet, apoi puneți la frigider să se întărească pentru cel puțin 2 ore. 

Vă sugerăm și: Tartă cu mere la tigaie. O rețetă simplă pentru un desert perfect, data în 30 de minute

Pete două ore, luați tarta din frigider, scoateți-o din formă și serviți-o pe o tavă. Decorați-o după preferintă, cu fructe proaspete sau frunze de menta. Servește o felie și bucură-te de rezultat.

Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă rețetă, puteți intra pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt   

- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g    

- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel