Tartă senzațională cu cremă de brânză, curmale și migdale. Toata lumea o va adora și vă va cere rețeta

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tartă senzațională cu crema de brânză, curmale și migdale. Toata lumea o va adora și vă va cere rețeta
Tartă senzațională cu crema de brânză, curmale și migdale. Toata lumea o va adora și vă va cere rețeta

Dacă sunteți în căutarea unui desert unic, dar ușor de preparat, această tartă este, cu siguranță, cea mai potrivită. Pe lângă faptul că se face rapid și ușor, tarta are un gust senzațional pe care nu îl vei putea uita.

Nota de scorțișoară prezentă face ca gustul desertului să fie și mai deosebit. Dacă vrei să-l prepari, tot ce trebuie să faci este să ai la îndemână ingredientele necesare și să urmezi instrucțiunile.

Ingrediente:

250 g de biscuiți,

180 g lapte condensat,

180 g de brânză Philadelphia,

60 g migdale tocate,

4 curmale,

3 linguri de unt,

1 ou,

scorţişoară,

esență de vanilie,

nuci,

caramel.

Tartă senzațională cu crema de brânză, curmale și migdale. Toată lumea o va adora și vă va cere rețeta.  PREPARAREA

 

Pune biscuiții într-un mixer tocător și zdrobește-i bine. Când sunt gata, pune-i într-un bol de mărime medie, adaugă 3 linguri de unt topit și puțină scorțișoară. Amestecă totul cu ajutorul unei spatule de bucătărie din silicon.

Nu rata și: Tartă cu ricotta și lămâie: fără făină, lapte și praf de copt. O felie are doar 105 de calorii 

Se ia apoi un vas de sticlă, care se tapetează cu hârtie de copt. În el se toarnă compoziția de biscuiți cu unt, care trebuie nivelată și aplatizată bine, până formează o bază compactă.

Citiți și: Tartă cu gem din trei ingrediente, fără coacere. O rețeta simplă pentru o dimineață perfectă

Puneți laptele condensat, brânza Philadelphia, un ou, esența vanilie într-un blender și amestecă totul bine, până se omogenizează toate ingredientele. Odată gata, toarnă amestecul în tava de copt pe baza de biscuiți. Întinde apoi curmalele și nucile pe aluat.

Vă sugerăm și: Tartă cu banane și ciocolată. O rețetă cu adevărat uimitoare, potrivită celor care țin la siluetă

Adaugă și migdalele tocate, apoi puneți totul la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute. Odată trecut timpul, scoate tarta din cuptor. După ce se răcește, tarta se scoate din vas și se taie felii. Toarnă caramelul pe suprafața feliilor. Desertul tău este acum gata pentru a fi savurat. 

Poftă bună! 

------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă,  intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

 - https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel