Teodorovici anunță startul RĂZBOIULUI. Lovește într-un lider PSD: Nu-și JUSTIFICĂ prezența

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
eugen teodorovici facebook
eugen teodorovici facebook

Se anunță vremuri tulburi în Partidul Social Democrat. Eugen Teodorovici lovește în Ministerul Economiei, acolo unde ministru este Niculae Bădălău, arătând astfel formarea taberelor în interiorul PSD. El spune că numeroase companii din subordinea Ministerului Economiei "atârnă de ani de zile". 

Eugen Teodorovici a afirmat că unele ministere sunt supradimensionate. El a oferit exemplul Ministerului Economiei, condus de Niculae Bădălău, cu mii de companii în subordine, care nu îşi justifică prezența în economie, unele cu un singur angajat şi care „atârnă de ani de zile”.

„Dacă o companie privată are un surplus sau o cheltuială care nu se justifică, şi poate să facă o eficientizare în acea firmă nu face cheltuiala. Poate ministerul are o structură supradimensionată, poate numărul de ministere este foarte mare. Nu e normal să le spunem că trebuie să fie aliniate la situaţia actuală? Dacă la Ministerul Economiei avem mii de companii în subordine care nu îşi justifică prezenţa în economie, atunci de ce să le ţinem? Acele companii despre care vorbesc sunt care au un singur angajat şi atârnă de ani de zile în mod nejustificat”, a declarat Eugen Teodorovici, marţi seară, la Antena 3, întrebat despre posibile restructurări bugetare.

Reamintim că în interiorul PSD s-a dat startul luptei pentru validarea prezidențiabilului PSD, astfel că s-au format tabere. Eugen Teodorovici este printre cei care și-au anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențaile. De cealaltă parte a "baricadei" se află Liviu Pleșoianu cu un discurs dur și critic la adresa proaspetei conduceri alese în fruntea PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel