Ingredientele pentru șase porții:
300 de grame de ricotta;
100 grame pișcoturi,
100 de grame de căpșune și fructe de pădure (pe care le preferați);
100 de grame de iaurt grecesc (cu cel mult 5% grăsime);
60 de grame de stevie;
zece hrame de lichior;
suc de fructe fără zahăr.
Citește și Gogoși pufoase de casă, cea mai bună rețetă. Distracție pe cinste la frământarea lor
Tiramisu cu căpșune și cremă de ricotta. Rețeta unui deliciu culinar de 100 de calorii. Mod de preparare
Mai întâi scurgeți ricotta de zer, apoi mixați-o, într-un bol, cu un tel electric. Adăugați apoi iaurtul grecesc și stevia și continuați să lucrați cu telul până obțineți o cremă catifelată.
Odată ce ați făcut acest lucru, adăugați căpșunile, fructele de pădure și lichiorul, încorporându-le pe toate cu o spatulă. Înmuiați pișcoturile în sucul de fructe și așezați-le într-un vas. Deasupra pișcoturilor așezat un generos strat de cremă.
Urmează un al doilea strat de pișcoturi, înmuiate în suc, apoi iar un strat de cremă. Tiramisu se ornează cu căpșune și fructele de pădure. În acest moment nu mai rămâne decât să puneți desertul în frigider pentru câteva ore.
Vă sugerăm și: Chec cu ricotta, caise și portocale. Un deliciu uimitor, cu doar 180 de calorii
Apoi, desertul este gata să fie savurat cu prietenii, fără să vă fie frică pentru siluetă. Poftă bună.
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News