Iată ingredientele pentru acest desert delicios:
125 grame de pișcoturi,
125 g ricotta,
125 g iaurt alb cremos dulce,
2 linguri de miere,
15 grame de cafea ness,
cafea cu gheață fără zahăr,
cacao amară
Tiramisu cu ricotta și miere. O rețetă ușoară și delicioasă. Trucul pentru o cremă pufoasă și aromată. Pașii de urmat
Se toarnă cafeaua rece într-un castron. Într-un alt castron, se pune ricotta care trebuie mixată cu tel. Adăugați apoi mierea, cafeaua măcinată și iaurtul, amestecând bine compoziția.
Puteți prepara și: Tiramisu cu fistic. Un desert proaspăt, de vară, care are doar 200 de calorii. Este demențial de delicios
Înmuiați pișcoturile în cafea și acoperiți baza unui vas de sticlă sau a unui bol. Turnați o parte din crema de ricotta. Urmează in alt strat de pișcoturi, înmuiate în cafea.
Încercați și rețeta: Tiramisu ușor, excelent pentru zilele toride de vară. O porție are doar 120 de calorii
Continuați așa până veți obține trei sau patru straturi. Finalizați tiramisu cu un strat de cremă, pe care o puteți decora cu cacao amară. Desertul se lasă la frigider acoperit cu folie de plastic timp de cel puțin 6 ore. Poftă bună!
Vedeți și: Tiramisu cremos, fără ouă și fără mascarpone. Ușor, rapid și excepțional de bun
Rețeta tradițională de tiramisu poate fi interpretată în diverse moduri, astfel să fie perfectă și pentru cei care țin la siluetă sau vor să slăbească.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News