Cei care țin la siluetă pot folosi îndulcitor în loc de zahăr! Dacă doriți un rezultat delicios, încercați să adăugați fulgi de ciocolată și nu veți fi dezamăgiți.
Ingrediente:
180 g de zahăr sau îndulcitor după gust,
70 g făină de cocos,
60 g amidon de porumb,
320 ml de lapte vegetal,
50 ml ulei,
50 ml seamă de lămâie
zahăr pudră pentru decor.
Desert ușor din două ingrediente. Este gata în 10 minute și nu conține zahăr
Tort cu nucă de cocos. Un desert exotic și delicios. Fără unt și fără făină. Cum se face
Preîncălziți cuptorul la 160 de grade. Ungeți o matriță de 24 cm diametru, apoi tapetați-o cu făină, pentru a preveni lipirea aluatului. Dacă doriți, o puteți căptuși cu hârtie de copt, care trebuie mai întâi umezită.
Încercați și: Tort din foietaj cu cremă Chantilly. Este gata în 20 de minute, dar îi vei cuceri pe toți de la masă
Laptele de toarnă laptele în blender, apoi se adaugă oul, coaja rasă de lămâie, faina de cocos, amidonul de porumb și zahărul sau îndulcitorul preferat. Porniți robotul de bucătărie și mixați până când amestecul este uniform și cremos.
Vedeți și: Tartă super cremoasă cu lămâie. Fără grăsimi și fără zahăr. O porție are doar 130 calorii
Transferați aluatul în tavă. Tortul se coace aproximativ 50 de minute. După ce este gata și s-a răcit, tortul poate fi scos in matriță. Așezați-l pe un platou și decorați-l cu mult zahar pudră. Poftă bună!
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News