Tort de alune și ciocolată. Rețeta unui desert delicios fără ouă, fără făină și fără unt. Ingrediente
500 grame caise confiate
200 grame de stafide
50 ml lichior de portocale
50 grame de ciocolată
200 grame de migdale
200 grame de alune de pădure.
Tort de alune și ciocolată. Rețeta unui desert delicios fără ouă, fără făină și fără unt. Mod de preparare
Se pun în blender caisele confiate, stafidele, ciocolata rasă și lichiorul de portocale. Se pasează totul până devine o pastă.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort de alune și ciocolată fără coacere. Rețeta unui desert delicios fără ouă, făină și unt, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină
Se pune amestecul într-un bol și se adaugă migdalele și alunele tăiate felii.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort de alune și ciocolată fără coacere. Rețeta unui desert delicios fără ouă, făină și unt, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Duo Creme. Rețeta delicioasă, gata în 15 minute. Fără coacere și fără muncă migăloasă
Se amestecă cu grijă, se pune pe un platou și se nivelează dândui-se o formă rotundă. Se păstrează la rece. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News