Tort de ciocolată din doar două ingrediente. Un desert senzațional fără făină, unt, ouă și lapte

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tort de ciocolată din doar două ingrediente. Un desert senzațional fără făină, unt, ouă și lapte
Tort de ciocolată din doar două ingrediente. Un desert senzațional fără făină, unt, ouă și lapte

Ești înnebunit după ciocolată și vrei să încerci un desert nou și original, care să-ți satisfacă poftele? Ei bine, acest desert este pentru tine. Pentru a-l pregăti este nevoie de foarte puțin timp, puține ingrediente și un mixer.  

 

 

Tort de ciocolată, un desert cu adevărat fabulos. Fără făină, zahăr sau lapte și cu doar 55 de calorii pe felie. Evident că acest desert este perfect și pentru cei pofticioși, dar care sunt la dietă. În câțiva pași simpli veți avea un rezultat care te va cuceri iremediabil. Oferă acest tort de ciocolată familiei și prietenilor și nu veți regreta de alegere.

 

Veți fi impresionat și de: Tort de ciocolată fără făină. O minune din doar 5 ingrediente

 

Tort de ciocolată din doar două ingrediente. Un desert senzațional fără făină, unt, ouă și lapte

 

Ingrediente:

200 gr de ciocolată neagra fără zahăr, 

300 de grame de banane,

opțional  - o linguriță de scorțișoară.

 

Tort de ciocolată din doar două ingrediente. Un desert senzațional fără făină, unt, ouă și lapte. Prepararea

 

Mai întâi, bananele  se decojesc, se taie bucăți și se pu într-un mixer electric. Banalele se mixează bine până obțineți un amestec cremos. Amestecul nu trebuie să aibă cocoloașe și trebuie sa arate aproape ca un piure. Odată gata, puneți-l într-un castron mic.

 

Încercați și: Tort delicios, simplu și rapid pentru orice ocazie, fără cuptor. Nu poți să ratezi această rețetă!

 

În acest moment luam un alt bol și punem ciocolata. Topiți-o în cuptorul cu microunde. Dacă va place puteți adăuga puțină scorțișoară. Adăugați bananele în ciocolata tocmai topită și mixați bine până când ingredientele sunt perfect amestecate.

 

Veți fi cucerit și de rețeta: Am găsit cea mai simplă prăjitură cu ciocolată. Se face doar cu apă, fără ou, fără unt

 

După ce ați amestecat suficient, veți vedea că  aluatul va avea o anumită consistență și va fi deosebit de dens. Acum turnați totul într-o formă pe care ați pregătit-o anterior și pe care ați tapetat-o cu o foaie de hârtie de copt. Mărimea perfectă a formei pentru această prăjitură este de 20 × 15. La final, pune forma în frigider și lăsați-o pentru cel puțin 5 ore.

 

Citeste și: Chec pufos cu ciocolată, rețeta italiană. Dacă îți iese, toți de la masă îți vor spune "Chef"

 

După cele cinci ore, desertul este gata pentru a fi savurat. Dacă te hotărăști să pregătești acest desert pentru o ocazie specială, îl poți porționa în cupe și decora cu chipsuri de ciocolată. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel