Tort de ciocolată, un desert cu adevărat fabulos. Fără făină, zahăr sau lapte și cu doar 55 de calorii pe felie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tort de ciocolată, un desert cu adevărat fabulos. Fără făină, zahăr sau lapte și cu doar 55 de calorii pe felie
Tort de ciocolată, un desert cu adevărat fabulos. Fără făină, zahăr sau lapte și cu doar 55 de calorii pe felie

Tort de ciocolată, un desert cu adevărat fabulos. Fără făină, zahăr sau lapte și cu doar 55 de calorii pe felie. Evident că acest desert este perfect și pentru cei pofticioși, dar care sunt la dietă. În câțiva pași simpli veți avea un rezultat care te va cuceri iremediabil. Oferă acest tort de ciocolată familiei și prietenilor și nu veți regreta de alegere.

Tort de ciocolată, care se face rapid, va deveni preferatul vostru și, în plus, va avea un impact redus asupra siluetei.

Pentru acest tort delicios aveți nevoie de:

5 ouă mari la temperatura camerei,

350 grame de ciocolată neagră,  

75 grame de unt.

 

 

Tort de ciocolată, un desert cu adevărat fabulos. Fără făină, zahăr sau lapte și cu doar 55 de calorii pe felie. PREPARARE

 

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Tapetați o tavă de tort cu diametrul de 22 cm cu hârtie pergament, care trebuie umeziră, ca sp adere mai bine de tavă. Dacă preferați, puteți unge tava cu un buton de unt.

 

Vedeți și. Brioșe pufoase cu ricotta, portocale și lămâi. Ușor de făcut și extrem de delicioase. Doar 90 de calorii pentru o porție

 

Pentru acest tort, alegeți doar ciocolată neagră de calitate, care va da gust desertului.  Rețeta nu include zahăr, așadar, alegeți ciocolata neagra după gustul personal. Tocați ciocolata într-un mixer de bucătărie și transferați-o într-un bol. Se adaugă untul și se topește amestecul la cuptorul cu microunde, apoi se lasă să se răcească puți.

 

Puteți prepara și: Tartă cu morcovi și mere. Fără ouă, lapte sau unt! Un desert ușor, pufos și autentic, ideal pentru micul dejun

 

Într-un recipient separat batem ouăle cu mixerul, până veți  obține o spumă groasă și moale. Fără să te oprești din amestecat, turnați ciocolata topită cu untul și amestecăm bine. Transferați totul în formă, nivelați suprafața cu o spatulă și coaceți aproximativ 45 de minute.

 

Vedeți și. Tartă cu ricotta si fistic. Un desert rafinat cu o aromă unică. Secretul cofetarilor italieni a fost dezvăluit

 

După ce tortul s-a copt și s-a răcit se transferă pe un platou. Savurați acest tort de ciocolată, fără făină, zahăr sau lapte alături de familie sau cu prietenii, alături de o cupă de înghețată. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel