Tort din făină de cocos și căpșuni. Rețeta unui desert spectaculos, perfect pentru micul dejun. Ingrediente pentru 8 porții
150 grame făină de cocos
100 grame ulei din semințe de porumb
50 grame trestie de zahar
180 grame iaurt alb
80 grame de lapte de cocos
3 ouă
praf de copt
coajă de lămâie
300 grame de căpșuni
100 grame migdale feliate
Tort din făină de cocos și căpșuni. Rețeta unui desert spectaculos, perfect pentru micul dejun. Cum se prepară
Spargeți ouăle într-un castron. Adăugați coaja de lămâie rasă, iaurtul, laptele, uleiul și zahărul și amestecați totul. Adăugați apoi făina cernută împreună cu praful de copt și amestecați din nou.
S-au putea să vă placă și: Biscuiți cu banane fără unt și fără lapte. Rețetă ușoară și delicioasă, cu doar 55 de calorii
Spălați și uscați căpșunile. Tăiați-le în bucăți mici și încorporați-le în aluat. Compoziția se toarnă într-o matriță circulară unsă cu ulei și tapetată cu făină.
Încercați și: Prăjitură cu brânză și fructe de pădure. Rețeta unui desert cu 100 de calorii și gata în 5 minute
Suprafața tortului se decorează cu câteva căpșuni tăiate în jumătate și migdalele tăiate felii. Coaceți tortul cu nucă de cocos și căpșuni la 170 C timp de aproximativ 50 de minute. În scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească înainte de servire. Pentru a spori aromele puteți folosi esență de vanilie în loc de lămâie sau, dacă iaurt de căpșuni sau nucă de cocos rasă. Poftă bună!
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News