Tort „Fata laptelui”, un deliciu cremos cu gust de înghețată. Prăjitură fină ușoară, rapid de preparat

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tort „Fata laptelui”, un deliciu cremos cu gust de înghețată. Prăjitură fină ușoară și rapid de preparat. FOTO: captură video YouTube @FooDee
Tort „Fata laptelui”, un deliciu cremos cu gust de înghețată. Prăjitură fină ușoară și rapid de preparat. FOTO: captură video YouTube @FooDee

Tortul neobișnuit de delicat și gustos „Milk Girl” este foarte rapid și ușor de preparat. Această rețetă nu vă va lua prea mult timp și efort, dar rezultatul va fi pe placul tuturor. 

Tortul „Fata laptelui” este cu lapte condensat care are gust de înghețată cremoasă. Acest tort este imposibil ca să-i reziști! Trebuie doar să-l încerci o dată și îl vei mai face apo de nenumărate ori.

Limena, un spectacol culinar. O rețetă de vară pe bază de cartofi care vă va cuceri de la prima înghițitură!

 

Tort „Fata laptelui” - Ingrediente

 

- lapte condensat - 300 grame

- ouă - 3 bucăți

- sare - 1 praf

- făină de grâu - 180 grame

- praf de copt - 10 grame

- unt - pentru ungere.

Pentru cremă:

- smântână - 500 grame

- lapte condensat - 80 grame

- zahăr vanilat - 10 grame.

Pentru decor:

- fructe de pădure proaspete - după gust.

Iaurt „de zăpadă” cu căpșune. Un desert proaspăt și cremos cu puține calorii. Notează rețeta!

 

Tort „Fata laptelui” - Mod de preparare

 

Mai întâi începeți să pregătiți aluatul. Pentru a face acest lucru, bateți ouăle cu un praf de sare, cu un mixer timp de 3-4 minute, până devin pufoase. În timp ce bateți, adăugați treptat laptele condensat.

Apoi, amestecați făina cu praful de copt și se adăugți-o la amestecul de ouă, treprat, amestecând cu mixerul.

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt sau un covor de silicon și ungeți cu puțin unt. Puneți jumătate din aluat (330-340 grame) în tavă și întindeți într-un strat subțire uniform. Coaceți la 180 de grade timp de 6-7 minute. Apoi, coaceți restul de aluat în același mod.

Tăiați marginile prăjiturii. Separați prăjiturile de hârtia de copt sau de covorașul de silicon și lăsați la răcit.

Pentru cremă, bateți smântâna cu zahărul vanilat. Adăugați laptele condensat în frișcă în jet subțire, bătând la viteza medie a mixerului.

Împărțiți prăjiturile răcite în patru părți fiecare. Puneți puțină crema pe fundul vasului pentru ca prajitura să se țină bine. Asamblați tortul, întindeți pe fiecare foaie de prăjitură 1-2 linguri de cremă. Ungeți generos partea de sus și părțile laterale ale prăjiturii cu cremă. Puneți tortul la frigider pentru aproximativ două ore.

Decorăm tortul după preferință. Bucură-te de acest desert demențial! Poftă bună!

Nu cheltui nici bani, nici timp! Înghețată cremoasă de casă din doar două ingrediente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel