Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere. Ingrediente
800 g foi pentru prăjituri;
500 g smântână groasă cu minimum 20% grăsime;
250 g mascarpone;
200 g zahar pudră;
1 praf de sare;
esență de vanilie sau miezul de la o păstaie de vanilie;
10 biscuiți digestivi și fulgi de migdale pentru decor.
Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere. Mod de preparare
Puneți toate ingredientele pentru crema într-un vas și se omogenizează bine cu mixerul câteva minute. Va rezulta o crema relativ moale. Luați o tavă de dimensiunea foilor, pentru a monta prăjitura. Așezați o foaie pe care o ungeți bine cu cremă. Folosiți un polonic, astfel încât straturile de cremă să fie egale. Procedați așa până se termină toate foile. Prăjitura trebuie să aibă cinci-șase rânduri de foi, iar ultimul strat este de cremă.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort Mimoza, rețeta tradițională de 8 martie în Italia: Cel mai feminin și pufos preparat
Acoperă ultimul strat de cremă cu o folie alimentară din plastic și lasă prăjitura la frigider peste noapte. Decorul se face foarte simplu din biscuiții digestivi și fulgi de migdale.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort de alune și ciocolată fără coacere. Rețeta unui desert delicios fără ouă, făină și unt
Biscuiții trebuie sfărâmați cu sucitorul. După ce îndepărtați folia care a protejat prăjitură, presărați biscuiții peste tort, apoi puneți fulgii de migdale. Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere poate fi păstrat la rece trei-patru zile. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News