Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
tort rusesc medovik
tort rusesc medovik

Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere. Acest desert este fabulos și îl poți face din foi gata preparate și care te scutesc de multă bătaie de cap și timp pierdut. Crema este delicioasă și sănătoasa. Nu-ți rămâne decât să prepari crema și să o așezi între foi. 

 

Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere. Ingrediente

 

Citește și Învârtită cu brânză și codiță de ceapă verde, ca la bunica: O plăcintă ca la carte care întrece toate așteptările

800 g foi pentru prăjituri;

500 g smântână groasă cu minimum 20% grăsime;

250 g mascarpone;

200 g zahar pudră;

1 praf de sare;

esență de vanilie sau miezul de la o păstaie de vanilie;

10 biscuiți digestivi și fulgi de migdale pentru decor.

 

Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere. Mod de preparare

 

Puneți toate ingredientele pentru crema într-un vas și se omogenizează bine cu mixerul câteva minute. Va rezulta o crema relativ moale. Luați o tavă de dimensiunea foilor, pentru a monta prăjitura. Așezați o foaie pe care o ungeți bine cu cremă. Folosiți un polonic, astfel încât straturile de cremă să fie egale. Procedați așa până se termină toate foile. Prăjitura trebuie să aibă cinci-șase rânduri de foi, iar ultimul strat este de cremă.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort Mimoza, rețeta tradițională de 8 martie în Italia: Cel mai feminin și pufos preparat

 

Acoperă ultimul strat de cremă cu o folie alimentară din plastic și lasă prăjitura la frigider peste noapte. Decorul se face foarte simplu din biscuiții digestivi și fulgi de migdale.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere, s-ar putea să îți placă și rețeta  Tort de alune și ciocolată fără coacere. Rețeta unui desert delicios fără ouă, făină și unt

Biscuiții trebuie sfărâmați cu sucitorul. După ce îndepărtați folia care a protejat prăjitură, presărați biscuiții peste tort, apoi puneți fulgii de migdale. Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere poate fi păstrat la rece trei-patru zile. Poftă bună.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel