Tragedie în Italia: Un muncitor român a murit după un accident stupid. Aurelian a fost efectiv aruncat din duba în care se afla

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident mortal, cu trei vehicule implicate, la Piazzola sul Brenta, în localitatea Presina. Aurelian, un român de 41 de ani din Campo San Martino, a murit. Ceață densă s-a lăsat la nivelul asfaltului aproape ca un zid, creând premisele pentru un accident devastator. 

Grav accident rutier, ieri dimineață, în jurul orei 6.30, pe drumul provincial Contarina, la Piazzola sul Brenta. Trei vehicule au fost implicate: două autoturisme și o furgonetă.

Șoferul furgonetei a avut cea mai mare parte de vină pentru accident. Victima este Aurelian Pătrașc, un român de 41 de ani, rezident în Campo San Martino, care lucrează la o fermă din Piazzola sul Brenta. Acesta se îndrepta spre Piazzola sul Brenta când, probabil din cauza ceții dense și a asfaltului umed, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un terasament.

În urma impactului, corpul bărbatului de 41 de ani a fost aruncat pe șosea, în timp ce vehiculul și-a încheiat deplasarea și s-a ciocnit cu un SUV Nissan condus de o femeie de 49 de ani care venea din sens opus, potrivit Il Matino, ediția de Padova.

În accident a mai fost implicat și un alt autoturism, un Opel Zafira, care, pentru a evita coliziunea cu SUV-ul, a ajuns în șanț, izbindu-se de furgoneta victimei.

În ciuda ajutorului imediat, pentru românul de 41 de ani nu s-a mai putut face nimic, impactul violent cu asfaltul fiindu-i fatal.

Pompierii sosiți la fața locului au lucrat mult timp pentru a-i extrage dintre plăcile de metal pe șoferii prinși, care au fost ușor răniți. Carabinierii de la Cittadella au sosit la fața locului și au deviat traficul spre Presina. Șoseaua Contarina a fost închisă ore întregi în ambele direcții.

O altă persoană rănită în urma coliziunii a fost transportată, în stare moderat gravă, la spitalul din Cittadella.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel