Tragedie în Italia. Un român a oprit pe autostradă să ajute o familie, însă a fost lovit în plin de un camion

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Vasile Iosif, românul accidentat mortal în Italia
Vasile Iosif, românul accidentat mortal în Italia

Accident pe Autostrada A27, în Itali. Un român, tatăl a doi copii, a murit, după ce a încercat să salveze o familie. El a fost lovit de un camion în zona Fadalto, lângă Vittorio Veneto, pe autostrada A27 Mestre-Belluno.

Vasile Iosif, un român în vârstă de 41 de ani, a murit pe loc într-un accident grav în Italia.

Accidentul a avut loc pe autostrada A27, între Vittorio Nord și ieșirea Fadalto, în direcția Belluno. Vasile Iosif, în vârstă de 41 de ani și rezident în Breda di Piave, a fost lovit de un camion în timp ce încerca să ajute o familie cu mașina defectă, oprită pe banda de urgență. Iosif era angajat al unei firme de lucrări de autostradă, scrie Fanpage.it.

Conform investigațiilor, Vasile Iosif s-a oprit pentru a ajuta o familie compusă din tată, mamă și un copil mic, care avea mașina avariată pe marginea drumului. Acesta a activat luminile de avarie și a semnalizat cu mâna prezența mașinii oprite. Cu toate acestea, tragedia nu a putut fi evitată: un camion de 280 de chintale, condus de un bărbat de 55 de ani din Pesaro Urbino, l-a lovit pe Iosif. Acesta a fost proiectat în propria mașină și târât pe o distanță de sute de metri, decedând pe loc din cauza rănilor suferite.

Poliția Autostrăzilor și echipajele Suem au sosit la fața locului, dar nu au putut decât să constate decesul lui Vasile Iosif.

Traficul a fost sever afectat, fiind restricționat pe o singură bandă pentru o perioadă lungă. Dinamica accidentului este în curs de investigare de către Poliția Rutieră, iar Procuratura din Treviso urmează să deschidă o anchetă pentru omucidere rutieră.

Vasile Iosif lasă în urmă soția sa, Laura, și doi copii, Andrea și Alessandro. Primarul din Breda di Piave, Cristiano Mosole, a comentat: „Este o tragedie de nedescris. Condoleanțele noastre se îndreaptă către familia De Zottis și, în special, către familia lui Iosif, care a dat dovadă de un eroism incredibil punându-și viața în pericol. Îmi pare nespus de rău.”

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel