Tragedie într-o familie de români din Italia: copil de 7 ani, accidentat mortal de propriul tată

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Foto: Umbria Uno
Foto: Umbria Uno

Tragedie greu de imaginat într-o familie de români stabilită în Italia. Un copil de 7 ani a fost accidentat mortal de propriul tată.

Un incident tragic a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 17:30, pe via delle Fratte, în zona industrială Sant’Andrea delle Fratte, la periferia orașului Perugia. Un băiețel în vârstă de aproape 7 ani, Matei Eduardo Achitei, rezident în Magione alături de familia sa, și-a pierdut viața după ce a fost accidentat de o dubă Mercedes condusă chiar de tatăl său, un bărbat de 34 de ani.

Conform primelor investigații, copilul ar fi coborât din vehiculul care era pe punctul de a pleca, după ce tatăl său își încheiase tura de lucru la Ciep, o firmă din zonă.

În momentul tragediei, în mașină se aflau și soția bărbatului, în vârstă de 32 de ani, precum și cei cinci frați ai băiețelului, care au fost martori ai scenei devastatoare.

Se pare că micuțul a deschis brusc portiera și, pierzându-și echilibrul, a căzut sub roțile vehiculului aflat în mișcare.

Echipele medicale de urgență au intervenit rapid, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva copilul, care a decedat pe loc.

Poliția Locală, Poliția de Stat și carabinierii au ajuns imediat la fața locului pentru a efectua cercetările necesare. Potrivit publicației Umbria On, rudele, aflate în stare de șoc, au fost audiate de autorități, iar ancheta este coordonată de procurorul Franco Bettini.

copil-de-7-ani-italia-accidentat-de-tatal-sau-art

Tatăl micuțului, în stare de șoc, în timp ce este audiat de polițiști

----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Citește mai departe

 

Moarte suspectă pentru o româncă din Italia: femeia ar fi căzut de la etajul șase al blocului în care locuia cu partenerul ei

 

O tragedie a zguduit orașul Perugia, în dimineața zilei de miercuri, 18 septembrie, când o femeie în vârstă de 33 de ani, de naționalitate română, a căzut de la etajul șase al unei clădiri din zona Ferro di Cavallo. 

Incidentul, care a avut loc în jurul orei 3:00 dimineața, a fost raportat autorităților printr-un apel la Numărul Unic European de Urgență 112. Potrivit poliției din Perugia, apelul a fost efectuat de însoțitorul victimei, care a realizat gravitatea situației și a contactat imediat serviciile de urgență.

Din păcate, personalul medical sosit la locul tragediei nu a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii, aceasta fiind declarată decedată la fața locului. Potrivit surselor oficiale, căderea de la înălțimea considerabilă a fost fatală, iar decesul a survenit instantaneu.

Vezi aici mai multe detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel