Tricolorii sunt blocați în Germania. Avionul care trebuia să-i aducă acasă s-a defectat

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: FB/Echipa Națională de Fotbal
Foto: FB/Echipa Națională de Fotbal

Avionul care trebuia să aducă în țară naționala de fotbal a României s-a defectat. Tricolorii sunt nevoiți să aștepte un alt zbor, astfel că aceștia vor decola la ora 21.30 din Frankfurt și vor ajunge la București la ora 00:45.

Avionul care trebuia să-i aducă în țară pe elevii lui Edi Iordănescu s-a stricat. Se pare că este vorba de o cursă HiSky.

”Din păcate, sosirea în țară s-a amânat. Aeronava care trebuia să aducă echipa națională în țară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, și vor ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată la ora 01:15.”, arată un comunicat al echipei naționale de fotbal.

Câțiva suporteri s-au adunat deja la aeroport pentru a-i întâmpina pe fotbaliști.  

România a ratat calificarea în sferturile Campionatului European de Fotbal găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 0-3, în meciul desfășurat la Munchen.  

Elevii lui Edi Iordănescu au avut șansa să realizeze o performanță istorica și să meargă în sferturile Euro și au jucat curajos, însă Olanda a avut mai multe ocazii și a și fructificat trei dintre ele.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii dezamăgitoare în grupă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel