Trump, jignire pentru actorul român Sebastian Stan, care-l va intepreta într-un film controversat

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Donald Trump l-a jignit pe actorul român Sebastian Stan, cel care va juca un rol al miliardarului american într-un film biografic. 

Filmul "The Apprentice" este programat să apară înainte de dezbaterile dintre cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA: Donald Trump și Kamala Harris. Trump este furios pentru că filmul ar arăta niște aspecte controversate. În una din scene, Donald Trump își violează fosta soție, Ivana Trump. Candidatul republican la prezidențiale acuză că filmul nu este decât o nouă manevră pentru a fi defăimat și pentru a-i diminua șansele la alegerile prezidențiale. 

„Este o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, lansată chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre. (…) Fosta mea soție, Ivana, a fost o persoană bună și minunată, și am avut o relație grozavă cu ea până în ziua în care a murit. (…) Este atât de trist că gunoaielor umane, cum ar fi persoanele implicate în acest proiect, care sperăm că nu va avea succes, li se permite să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi”, a declarat Donald Trump, conform Antena 3, care preia un mesaj din Truth Social. 

Rolul lui Donald Trump în "The Aprretince" va fi jucat de actorul român Sebastian Stan. Televiziunile americane i-au luat acestuia o primă declarație referitoare la mesajele pe care Donald Trump le transmite după ce a aflat că filmul va fi difuzat peste tot în Statele Unite, într-un moment politic cheie. 

Actorul român Sebastian Stan, despre Donald Trump: "M-am săturat să nenorocească țara"

 

„Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă. Este… este dezamăgitor, cred că e și tulburător cu câtă ușurință poate arunca asemenea cuvinte groaznice. Însă e și foarte previzibil. Adică e atât de negativ și își continuă încercările de a diviza oamenii, pentru că atunci se simte relevant. Sincer, m-am cam săturat de vremuri grele, m-am săturat de negativitate. Și m-am săturat să nenorocească țara”, a spus Sebastian Stan.

Producătorii filmului își doresc ca aspectele controversate din film să fie subiecte cheie în dezbaterile televizate care vor avea loc între cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA. Filmul este așteptat să aibă un succes uriaș având în vedere momentul în care va fi lansat și posibilele referiri ulterioare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel