Tudor Chirilă, scandal în plină stradă. Un șofer i-a smuls telefonul și l-a înjurat / VIDEO

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Capturi de ecran/ Facebook: Tudor Chirilă, cont oficial
Foto: Capturi de ecran/ Facebook: Tudor Chirilă, cont oficial

Tudor Chirilă a filmat un incident pe o stradă din Sectorul 1, București, după ce un șofer, care parcase ilegal, l-a agresat și i-a smuls telefonul.

Tudor Chirilă a fost implicat marți după-amiază într-un scandal pe o stradă din Sectorul 1, București, în timp ce încerca să atragă atenția unui șofer care parcase ilegal. Artistul a filmat momentul în care a solicitat șoferului să respecte regulile de parcaj, dar acesta a reacționat agresiv, înjurându-l pe Chirilă și smulgându-i telefonul din mână.

„Cam la asta se ajunge când nesimțire + lipsa eficiență autorități locale își dau mâna”

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Chirilă a publicat incidentul pe Facebook, criticând Poliția Locală a Sectorului 1 pentru că nu i-a răspuns la apelurile telefonice și la mesajele trimise pe WhatsApp. În postare, artistul a menționat că a încercat să contacteze autoritățile de patru ori, fără succes, și a acuzat lipsa de eficiență a instituției în gestionarea situației.

”Poliția Locală Sector 1 nu a răspuns la patru apeluri atât pe whatsapp cât și pe fix. Înainte de filmare i-am atras atenția că se află pe trecere de pietoni, nu a părut deranjat, i-am spus că sunt locuri de parcare după colț (cu plată) dar nu a vrut să plece. Apoi l-am filmat, mi-a smuls telefonul din mână, m-a înjurat, am răspuns, am mai sunat la Poliția Locală Sector 1 din nou, fără succes. Cam la asta se ajunge când nesimțire + lipsa eficiență autorități locale își dau mâna. Nu prea înțeleg rostul Poliției Locale, genul ăsta de incidente se întâmplă de sute de ori pe zi iar cetățenii sunt descurajați. Sau poate omu' lucra la SIE și era în misiune.”, a scris artisul pe Facebook. 

Poliția Locală a Sectorului 1 a răspuns în corpul postării că sesizarea trimisă de Chirilă pe WhatsApp a fost preluată și că un echipaj a fost direcționat pentru verificări. 

„Bună ziua, colegii noștri au preluat sesizarea scrisă făcută de dumneavoastră pe numărul de telefon destinat comunicării pe rețeaua WhatsApp, pe care ați făcut-o după postarea acestui videoclip, iar un echipaj al Poliției Locale Sector 1 a fost direcționat în locație pentru verificări.Menționăm că numărul de telefon pentru WhatsApp a fost creat doar pentru primirea sesizărilor (mesajele) scrise, care au ca subiect mașinile parcate neregulamentar și deșeurile depozitate ilegal, iar pe acest număr de telefon nu se pot prelua apelurile telefonice.Apelurile telefonice pot fi făcute 24/7 la 021.9540. Vă asigurăm că preluăm toate sesizările, de la toți cetățenii, din domeniile în care avem competențe.”, a răspuns Poliția Locală a Sectorului 1 

VIDEO

 

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel