Turistă româncă, atacată și jefuită în Italia. Hoții i-au sustras 800 de euro din cameră

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

**Româncă atacată și jefuită în Formia: Poliția îi caută pe agresori**O româncă de 40 de ani, aflată în vizită în Formia, a fost atacată de doi indivizi înarmați care au amenințat-o, au lovit-o și i-au furat 800 de euro. Poliția îi caută acum pe suspecți.

O româncă de 40 de ani, aflată într-o scurtă ședere în Formia, a trăit momente de coșmar după ce a fost atacată în locuința unde era cazată de doi indivizi înarmați. Incidentul a avut loc seara trecută, când femeia s-a trezit față în față cu cei doi bărbați care au pătruns în casă fără ezitare. Aceștia au amenințat-o cu o armă și au lovit-o, forțând-o să le dea bani. După ce au sustras suma de 800 de euro, atacatorii au fugit, lăsând victima în stare de șoc.

Poliția a fost alertată imediat de femeie, însă intervenția rapidă a autorităților nu a condus la prinderea suspecților. În prezent, anchetatorii adună probe și analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropiere pentru a reconstitui traseul celor doi și a-i identifica. În ciuda acestor eforturi, cei doi indivizi nu au fost încă prinși, iar cercetările continuă.

Locuitorii din zonă sunt îngrijorați de incident, iar autoritățile locale fac apel la orice persoană care ar putea furniza informații relevante despre atacatori să contacteze poliția. De asemenea, poliția recomandă vigilență sporită și luarea de măsuri suplimentare de securitate în locuințe, în contextul acestui incident grav.                                                                   

Nu este prima oară când un român este jefuit în Italia. Recent, doi cetățeni egipteni, în vârstă de 17 și 30 de ani, au fost arestați pentru furt și extorcare după ce au furat telefonul mobil al unui turist român în cartierul Vucciria din Palermo și ulterior i-au cerut 100 de euro pentru a-l returna. Incidentul a avut loc în fața unui club din Vucciria, unde turistul român a fost abordat și deposedat de telefonul său mobil.                                                                                                                                                                                                       

A doua zi, turistul a primit un apel telefonic de la unul dintre suspecți, care, cu un accent puternic străin, i-a oferit să îi returneze telefonul în schimbul sumei de 100 de euro. Imediat după primirea acestui apel, victima s-a deplasat la Cazarma Carini și a raportat incidentul autorităților.                                                                             

Carabinierii din Stația Palermo Centro au pus la cale o capcană pentru a-i prinde pe suspecți în flagrant delict. Aceștia au fost arestați în momentul schimbului de bani și telefon mobil, reușind astfel să recupereze atât dispozitivul furat, cât și suma de bani solicitată. Telefonul mobil și cei 100 de euro au fost returnați victimei, scrie Palermo Today.

-------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel