Ucigașul Mariei Campei este de origine albaneză și admira alți criminali. Descoperiri șocante în telefonul lui

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Maria Campai / Sursă: Facebook - Maria Campai
Foto: Maria Campai / Sursă: Facebook - Maria Campai

Profilul tânărului de 17 ani care a ucis-o pe Maria Campai. Atenție, informații care vă pot afecta emoțional. 

Cazul uciderii Mariei Campai, petrecut pe 19 septembrie în orașul Viadana, a șocat întreaga țară. Detaliile înfiorătoare dezvăluite de presa locală și autorități subliniază premeditarea tânărului de 17 ani implicat în acest incident. În plus, s-a confirmat că suspectul are naționalitate albaneză.

Ce știm până acum despre suspectul crimei? Pe lângă declarațiile șocante ale minorului referitoare la fapta comisă și premeditarea, demonstrată prin căutarea de articole precum „cum să omori pe cineva cu mâinile goale”, anchetatorii au furnizat informații suplimentare despre profilul său.

Băiatul a realizat căutări meticuloase despre diverse metode de a ucide, sugerând că își planificase cu atenție fiecare pas. Printre căutările sale se numără „Cum să sugrumi o persoană cu mâinile goale”, „Ce puncte ale feței trebuie lovite pentru a provoca daune” și „Cum să omori pe cineva folosind tehnici de arte marțiale mixte (MMA)”, domeniu de care era pasionat.

Minorul îl admira pe Filippo Turetta, un tânăr care și-a ucis prietena

 

Căutările online ale suspectului nu s-au limitat doar la tehnici de ucidere. De asemenea, s-au legat de practici sexuale extreme, dezvăluind o personalitate profund perturbată. Mai mult, din chat-urile sale de pe rețelele de socializare reiese faptul că idolatriza figuri precum Filippo Turetta, căruia tânărul i-ar fi adresat cuvinte de admirație dar și comentarii jignitoare cu privire la iubita sa (Giulia Cecchettin) pe care acesta a ucis-o. În telefon au fost găsite și fotografii cu svastice. 

Filippo Turetta este un tânăr de 20 de ani acuzat de uciderea prietenei sale, Giulia Cecchettin, în noiembrie 2023. Cazul a stârnit o atenție semnificativă în media italiană, mai ales datorită modului în care s-a desfășurat crima și a declarațiilor făcute de Turetta la arestare, unde a recunoscut fapta. Acesta se află în prezent în așteptarea procesului, cu prima audiere programată pentru septembrie 2024. Incidentul a generat discuții importante despre violența împotriva femeilor și femicid în Italia.

Într-un interviu acordat Corriere della Sera, tatăl a declarat că nu crede că fiul său ar fi putut face așa ceva de unul singur și a sugerat că a avut un complice. „Nu ar fi putut face totul singur”, le-a spus acesta jurnaliștilor. 

Tatăl este incapabil să împace imaginea fiului său „calm și senin” cu cea a unui ucigaș nemilos și premeditat. Anchetatorii par însă să excludă prezența complicilor, convinși că băiatul a acționat independent.

Citește și: Tatăl tânărului acuzat de uciderea Mariei Campai rupe tăcerea. „Nu exclud că ar fi putut fi el”

Băiatul s-a comportat normal după ce a comis crima

 

După comiterea crimei, băiatul a târât trupul Mariei Campai într-o grădină abandonată, încercând să-l ascundă sub frunze și să curețe urmele de sânge din garaj. A continuat să ducă o viață aparent normală, mergând la școală, antrenându-se și petrecând timp cu părinții. Această atitudine calmă a șocat pe cei din jur, care îl considerau un băiat dedicat sportului, fără semne de comportament deviant. Tânărul părea să trăiască într-o stare de negare, continuând să interacționeze cu prietenii ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel