Uită de plăcinte! Biscuiții cu lămâie și mac sunt mult mai buni. Rezultat uimitor în câteva minute

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Uită de plăcinte! Biscuiții cu lămâie și mac sunt mult mai buni. Rezultat uimitor în câteva minute. FOTO: captură video YouTube @Вкусная минутка
Uită de plăcinte! Biscuiții cu lămâie și mac sunt mult mai buni. Rezultat uimitor în câteva minute. FOTO: captură video YouTube @Вкусная минутка

Biscuiți cu lămâie și mac. Nu știm dacă acest fel de mâncare se poate numi prăjitură. Mai degrabă, aceste pătrățele moi, cu miros de coajă de lămâie și cu semințe de mac, sunt mai degrabă ca o turtă dulce. 

Biscuiții cu lămâie și mac sunt perfecți pentru o gustare de după-amiază cu un pahar de lapte pentru copii sau o ceașcă de cafea pentru adulți.

Popcorn de casă cu brânză, o gustare fantastică, bogată și crocantă. Rețeta este foarte ușoară, nu o ratați!

 

Biscuiți cu lămâie și mac - Ingrediente

 

- 3 căni de făină

- 1,5 căni de zahăr brun

- 4–5 linguri de unt 

- sucul și coaja de la 2 lămâi mari

- 3-4 linguri de mac

- 1 lingură praf de copt

- un praf de sare

- ulei pentru ungere.

Cum sa faci rapid tort cu iaurt și căpșuni, fără coacere. Salvați rețeta! E prăjitura perfectă pentru toate gusturile și toate vârstele!

 

Biscuiți cu lămâie și mac - Mod de preparare

 

Pentru a începe să pregătim biscuiții cu lămâie și cu mac trebuie mai întâi să cernem făina într-un bol împreună cu praful de copt și sarea.

După ce ați cernut, adăugați zahăr și coaja de la lămâie și amestecați totul foarte bine.

Într-un castron mic, amestecați o cană de apă caldă cu sucul de lămâie și untul. Adăugați amestecul rezultat în vasul cu făină și amestecați bine, astfel încât să nu fie cocoloașe.

Biscuiți delicioși, fără unt și fără zahăr. Sunt gata în 5 minute, cu cronometrul în mână

Puneți semințele de mac în apă clocotită timp de aproximativ cinci minute, apoi puneți-le pe o sită, scuturați excesul de apă și zdrobiți ușor semințele de mac într-un mojar. Adăugați-le în aluat.

Se unge cu ulei o forma dreptunghiulară de aproximativ 20x30 cm. Se toarnă aluatul și se dă la cuptorul preîncălzit la 160°C. Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute.

Scoateți tava din cuptor, tăiați în porții, răciți sau serviți cald.

Poftă bună!

Prăjitură fabuloasă fără făină și fără zahăr. Excelentă pentru cei care sunt la dietă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel