Un altfel de piure de cartofi: cu ton și ou. Dă o a nouă viață acestui preparat popular. O rețetă diferită, rapid de gătit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un altfel de piure de cartofi: cu ton și ou. Dă o a nouă viață acestui preparat popular. O rețetă diferită, rapid de gătit. FOTO: captură video YouTube @Mamá Latina
Un altfel de piure de cartofi: cu ton și ou. Dă o a nouă viață acestui preparat popular. O rețetă diferită, rapid de gătit. FOTO: captură video YouTube @Mamá Latina

Garniturile de cartofi sunt cel mai ușor de preparat, mai ales când vine vorba de piure de cartofi. Astăzi vă vom arăta o rețetă diferită de piure, făcută cu câteva ingrediente în plus care vor da o a doua viață acestui preparat popular.

Piureul de cartofi cu ton și ou este foarte ușor de făcut și îl puteți servi la orice masă. Copiilor și adulților le va plăcea, vă asigurăm!

Plăcinte cu brânză de vaci și lămâie. Probabil cele mai delicioase, gata în doi timpi și trei mișcări - FOTO

 

Un altfel de piure de cartofi - cu ton și ou - Ingrediente

 

- 6 cartofi

- 2 ouă

- 2 conserve de ton

- sare după gust

- 1 strop de oțet

- 1 praf de pătrunjel măcinat

- maioneză după gust.

Gogoși cu unt, rețeta argentiniană. Se fac imediat, mănânci și mai vrei! O rețetă de aur

 

Cum se prepară piure de cartofi cu ton și ou

 

În primul rând puneți apă într-o oală la fiert cu puțin oțet, sare și puțin pătrunjel măcinat.

Curățați cartofii și adăugați-i în oală împreună cu cele două ouă bine spălate în prealabil, deși dacă preferați puteți găti ouăle separat.

Cartofii și ouăle se țin aproximativ o oră, până când cartofii sunt fragezi când sunt străpunși cu o furculiță.

Când sunt fragezi, se împart în bucăți mici și se distribuie în două farfurii. Ouăle sunt decojite, tăiate în bucăți mici și, de asemenea, împărțite în ambele farfurii. La final, la fiecare fel de mâncare se adaugă câte o conserva de ton.

Varză murată de casă. Cea mai simplă rețetă și trucul ca să-ți iasă delicioasă. Beneficiile ei te vor face să o prepari chiar azi

Amestecați cartofii, ouăle și tonul. Acest amestec este asezonat după gustul tău personal. O variantă poate fi cu ulei, sare și pătrunjel, iar alta poate fi doar cu maioneză.

Puteți servi acest piure de cartofi cu ton și ou la cină sau ca garnitură și nu ezitați să adăugați extra-urile dorite, precum mazăre, brânză sau porumb.

Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt        
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g        
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G        

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel