Un bărbat a făcut infarct după ce a câștigat peste 3 milioane de euro la cazinou

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un bărbat a făcut infarct după ce a câștigat peste 3 milioane de euro la cazinou / Foto: Captură Reddit
Un bărbat a făcut infarct după ce a câștigat peste 3 milioane de euro la cazinou / Foto: Captură Reddit

Un bărbat a trăit o dramă ca în filme, după ce a câștigat un jackpot impresionant de peste 3 milioane de euro la celebrul cazinou Marina Bay Sands din Singapore. Bucuria adusă de premiu, a fost urmată de un infarct.

Incidentul a avut loc în timpul unei sesiuni la mesele de Baccarat, unde bărbatul, ale cărui detalii personale nu au fost dezvăluite, a încheiat o serie de jocuri norocoase culminând cu o victorie colosală. În momentul în care a realizat câștigul său, el a început să țipe de bucurie, însă în câteva secunde s-a prăbușit pe covor din cauza unui atac de cord, conform Ladbible.

Martorii oculari au relatat cum atmosfera de sărbătoare s-a transformat într-un haos controlat, cu oameni adunați în jurul său, încercând să ofere primul ajutor în timp ce așteptau ajutorul medical specializat. Imaginile și filmările de la fața locului au capturat drama intensă, cu jetoane de joc răspândite pe podea și echipa cazinoului reacționând rapid pentru a încerca să îl stabilizeze.

 

Starea bărbatului este incertă

 

Între timp, zvonurile despre starea sa de sănătate au făcut înconjurul internetului, cu mulți exprimând îngrijorări și speculații cu privire la ce se va întâmpla cu câștigurile sale dacă acesta nu va supraviețui. Organizația casino.org a intervenit pentru a calma spiritele, confirmând că informațiile despre deces sunt inexacte și că bărbatul este în spital, recuperându-se.

În ciuda evenimentelor dramatice, o discuție pe platforma Reddit a adus în prim-plan o altă latură a situației - ce se întâmplă cu câștigurile unui jucător în caz de deces imediat după câștig? Utilizatorii au reflectat asupra naturii contractuale a jocurilor de noroc, explicând că cazinoul rămâne obligat să plătească câștigurile, indiferent de circumstanțele personale ale jucătorului.

"Un joc de cazino este un contract", a scris un utilizator pe Reddit. "Ai plătit pentru șansa de a juca, iar câștigul este datorat indiferent de ce se întâmplă ulterior."

Aceasta a ridicat semne de întrebare în legătură cu moștenirea câștigurilor în caz de deces, subliniind că beneficiile financiare ale contractului revin moștenitorilor conform voinței celui decedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel