Un bărbat a sunat disperat la poliție. O vrăjitoare l-ar fi păcălit să-i dea 7000 euro ca să-i rezolve problemele

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un bărbat a sunat la poliție și a reclamat că a fost înșelat de o așa-zisă vrăjitoare cu suma de 7000 de euro.

Un bărbat din București a alertat poliția după ce a realizat că a fost înșelat de o presupusă vrăjitoare, pierzând astfel suma considerabilă de 7.000 de euro. Potrivit autorităților, femeia în cauză, în vârstă de 40 de ani, l-ar fi convins să îi ofere acești bani folosindu-se de practici specifice actelor de vrăjitorie.

Incidentul a fost semnalat la Secția 5 Poliție în data de 21 august, când bărbatul a declarat că, între 4 și 7 august, a intrat în contact cu femeia prin intermediul unei platforme online.

Aceasta ar fi folosit metode pentru a-l manipula și să-l facă să creadă că-și va rezolva problemele semnalate, reușind să obțină sume de bani sub pretextul unor intervenții magice care ar fi trebuit să îi aducă beneficii. Prejudiciul total reclamat este de 7.000 de euro.

"Vrăjitoarea" a fost reținută pentru 24 de ore

 

Polițiștii bucureșteni au demarat o anchetă, iar marți, ofițerii Secției 5, sub coordonarea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au efectuat o percheziție domiciliară în Capitală. În urma acestor acțiuni, femeia suspectată de înșelăciune a fost reținută și dusă la audieri.

"În urma cercetărilor, s-a stabilit că faptele reclamate de victimă au fost comise de o femeie de 40 de ani. Aceasta a fost identificată, iar după ce a fost audiată, s-a dispus reținerea ei pentru o perioadă de 24 de ore", au declarat reprezentanții Poliției.

Pe lângă audiere, poliția continuă investigațiile în acest caz, iar femeia urmează să fie prezentată instanței pentru măsurile legale ce se impun. Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel