Un bărbat s-a urcat într-un zbor Ryanair spre Portugalia și a aterizat în schimb în Spania

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un bărbat s-a urcat într-un zbor Ryanair spre Portugalia și a aterizat în schimb în Spania / Sursa foto: freepik.com
Un bărbat s-a urcat într-un zbor Ryanair spre Portugalia și a aterizat în schimb în Spania / Sursa foto: freepik.com

Într-un scenariu de călătorie demn de un film de comedie, un bărbat și alți pasageri care se așteptau să ajungă în Faro, Portugalia, au fost surprinși să pășească pe pământ spaniol. Acest incident neașteptat a avut loc pe un zbor Ryanair de la Dublin.

Barry Masterson, unul dintre pasageri, a împărtășit întreaga experiență incredibilă pe Twitter, subliniind neplăcerile și confuzia care au însoțit această călătorie nemaivăzută.

"M-am urcat într-un zbor Ryanair spre Faro și sunt în Malaga, băieți, nu se poate așa ceva," a scris el, reflectând stupoarea pasagerilor față de destinația neașteptată.

În ciuda procedurilor stricte de verificare a biletelor și a rutei stabilite înainte de decolare, pasagerii au fost surprinși să constate că avionul lor aterizase în Malaga, Spania, la aproximativ patru ore de mers cu mașina de Faro. Situația a fost cu atât mai confuză cu cât nu a existat nicio informare clară cu privire la schimbarea de destinație din partea echipajului de zbor.

 

Devierea zborului a fost cauzată de o grevă a controlorilor de trafic aerian francezi

 

Barry a relatat că moralul pasagerilor era scăzut și unii dintre aceștia abia au realizat că se aflau în Spania, nu în Portugalia. Echipajul de zbor a încercat să calmeze mulțimea, dar aceasta era ulterior orientată spre o "cutie misterioasă cu răspunsuri" care urma să le fie oferită la sosirea în aeroport.

Într-o declarație ulterioară, Ryanair a explicat că devierea zborului a fost cauzată de o grevă a controlorilor de trafic aerian francezi, care a obligat aeronava să-și modifice ruta inițială către Faro. Cu toate că această situație a afectat numeroase zboruri ale altor companii aeriene, Ryanair a luat măsuri rapide pentru a minimiza disconfortul pasagerilor. Un autobuz a fost organizat pentru a transporta călătorii de la Malaga la destinația lor finală, Portugalia.

Pasagerii au fost ulterior îmbarcați într-un autobuz către Portugalia, însă au trebuit să facă față unor noi peripeții, precum un "schimb de autobuze la graniță". Cu toate acestea, după unele eforturi suplimentare și cheltuieli neplanificate, Barry a reușit să ajungă în cele din urmă în Faro.

Această călătorie neașteptată subliniază uneori imprevizibilitatea călătoriilor aeriene și modul în care factori externi, cum ar fi grevele, pot influența drastic planurile de călătorie ale pasagerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel