Un bătrân din Germania a luat-o razna și a zgâriat cu cheia peste 30 de mașini. Daunele depășesc 200.000 de euro / FOTO

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Mașinile zgâriate și proprietarii acestora / Sursă: Copyright SCHEFFEN.DE / bild.de
Foto: Mașinile zgâriate și proprietarii acestora / Sursă: Copyright SCHEFFEN.DE / bild.de

Un bărbat de 72 de ani din Bad Kissingen a provocat distrugeri semnificative, zgâriind 30 de vehicule, în timp ce în Göttingen, peste 100 de mașini au fost vandalizate la începutul lunii. Autoritățile investighează ambele incidente.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din Bad Kissingen, Bavaria a provocat o serie de distrugeri semnificative în cursul nopții trecute. Totul a început într-un hotel local, unde bărbatul a declanșat o alarmă falsă, atrăgând intervenția pompierilor și insultând polițiștii care au răspuns la apel. După aceste evenimente, pensionarul a continuat să provoace distrugeri, zgâriind peste 30 de vehicule, inclusiv mașini de expunere de la reprezentanțele auto din zonă.

Daunele materiale totale sunt estimate la peste 200.000 de euro. Poliția din Bad Kissingen investighează acum incidentul, care include acuzații de distrugere de bunuri, insulte și utilizare abuzivă a apelurilor de urgență. Motivele exacte ale comportamentului bărbatului nu sunt încă clare, iar autoritățile continuă să adune informații pentru a lămuri circumstanțele acestui act de vandalism, scrie cotidianul local Bild. 

Vandalism în Göttingen: Peste 100 de mașini zgâriate în mai multe locații                                                                                                                                                                       

Un atac asemănător a avut loc la începutul acestei luni în Göttingen, când cel puțin 104 mașini au fost zgâriate. Incidentul a avut loc în mai multe locații din orașul din Saxonia Inferioară, inclusiv în parcarea Schützenanger, pe Romstrasse, Parisstrasse, Wienstrasse și Genfstrasse.                                                                                                                      

Poliția a confirmat că vopseaua vehiculelor a fost parțial răzuită până la grund, însă valoarea exactă a prejudiciului și motivele din spatele acestui act de vandalism nu sunt încă cunoscute. 

Meik Domke, în vârstă de 30 de ani, a relatat că a fost contactat de un vecin care l-a sfătuit să își verifice mașina. „Toată latura și chiar capota au fost zgâriate. Și nu sunt asigurat împotriva acestui tip de daună. Era multă lume pe stradă, toți verificau dacă mașina lor a fost afectată. A fost cu adevărat intens”, a spus Domke.                                                                       

1. Foto: Mași... (vandalism-germania_10669400.JPG)

Foto: Mașinile zgâriate și proprietarii acestora / Sursă: Copyright  SCHEFFEN.DE / bild.de

O bătrână în vârstă de 71 de ani, a fost de asemenea afectată de vandalism, având trei vehicule zgâriate. „Mașina mea și cele ale fiului meu și ale norei mele, care erau parcate una lângă alta, au fost toate zgâriate. Prejudiciul este estimat la aproximativ 9.000 de euro. Sperăm că autorii vor fi găsiți cât mai curând”, a declarat Monika Schwarz. Poliția continuă investigațiile pentru a identifica și prinde persoanele responsabile pentru aceste acte de vandalism.

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel