Un britanic a presimțit că România va câștiga grupa: „Mi-au zis că-s nebun, dar știam eu!”

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un britanic pasionat de fotbal a presimțit că România va reuși să se califice în optimile de finală la EURO 2024, stârnind uimirea și admirația fanilor.

Îndrăgostit de o româncă, britanicul a urmărit fiecare meci al României din competiție și a fost impresionat de dinamica echipei.

Pe TikTok, tânărul englez a postat un videoclip în care își exprimă entuziasmul și mândria pentru triumful „tricolorilor”.

În videoclip, el spune: „Ce v-am spus eu vouă? Mi-au zis că sunt nebun, dar uitați-vă cine e nebunul acum?! România s-a calificat mai departe și chiar a terminat pe primul loc în grupă. Belgia a terminat sub România. URA! Evident că știu că toate au terminat cu același număr de puncte, dar conform celorlalte criterii România a câștigat grupa E!”.

Britanicul a fost cucerit de performanța României încă de la meciul cu Ucraina, unde a fost impresionat de golul spectaculos al lui Stanciu, pe care l-a descris drept „unul dintre cele mai bune goluri de la EURO”. „Este incredibil”, a declarat el, subliniind astfel aprecierea sa pentru echipa României.

România a avut un parcurs remarcabil în grupa E, reușind să termine pe primul loc datorită criteriilor de departajare, în ciuda faptului că toate echipele din grupă au avut același număr de puncte. Această performanță a surprins pe mulți, dar nu și pe tânărul englez care și-a susținut predicția încă de la începutul turneului.

Entuziasmul său a rezonat cu mulți fani români și internaționali, videoclipul său devenind viral pe TikTok și aducând un val de simpatie și susținere pentru „tricolori” în drumul lor spre fazele eliminatorii ale EURO 2024.

 

@thegreatstinky

ROMANIA INTO THE KNOCKOUTSSSS ????????????????????????????????????????

♬ original sound - StinkyMcStink

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel