Un client, furios după ce a plătit 12 euro pentru un litru de apă într-un restaurat din Germania

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un client, furios după ce a plătit 12 euro pentru un litru de apă într-un restaurat din Germania. Sursa - Pexels
Un client, furios după ce a plătit 12 euro pentru un litru de apă într-un restaurat din Germania. Sursa - Pexels

Un bărbat s-a plâns în mediul online că a plătit mai mult de 12 euro pentru un litru de apă, care nu se știe dacă provine de la robinet, iar prețurile mâncării sunt și ele disputate într-nn restaurant din Germania.

Iubitorii sporturilor de iarnă au mers de Crăciun și Revelion în zonele înzăpezite din Austria, Germania sau Tirolul de Sud. Cu toate acestea, mulți sunt nemulțumiți de prețurile percepute de patronii de restaurante.

Există și un restaurant faimos, care, apropo, primește întotdeauna recenzii excelente. Locația restaurantului este fabuloasă, acesta având cea mai înaltă terasă din Sauerland, Germania, scrie Fenix​​. În plus, o pistă de bob și un parc de biciclete sunt la mică distanță de restaurant. Deci, priveliștea și ambianța sunt „de nota zece”. Atunci ce i-a înfuriat pe vizitatori?

Desigur, prețurile, care pentru calitatea serviciilor sunt la un nivel ridicat. Faptul că trebuie să plătești 12 euro pentru apa obișnuită a stârnit critici ascuțite. Există, de asemenea, și o taxă pentru utilizarea toaletei.

 

O porție de cartofi costă 8,80 euro, în timp ce varianta cu trufe - 22,80 euro 

 

În restaurantul disputat, jumătate de litru de Coca-Cola costă până la 7,20 de euro, ceea ce înseamnă că această băutură carbogazoasă este la fel de scumpă ca berea sau apa. Chiar dacă ești oaspete al restaurantului, va trebui să plătești - 1 euro pentru a merge la toaletă.

Un bărbat s-a plâns pe rețelele de socializare că a plătit mai mult de 12 euro pentru un litru de apă, despre care nu se știe dacă provine de la robinet, iar prețurile alimentelor sunt și ele contestate. O porție de cartofi în acest restaurant costă 8,80 euro, în timp ce varianta cu trufe costă 22,80 euro.

Restaurantul percepe și 6,80 euro pentru 200 de mililitri de cafea într-un recipient mic, fiecare ceașcă suplimentară fiind percepută cu 2 euro în plus.

Potrivit presei germane, restaurantul menționat are „personal bun în bucătărie și o echipă de service excelentă, care merită un salariu corect și bun”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel