Un copil a suferit arsuri grave după ce a căzut într-o groapă săpată pentru reparațiile la conducta de apă caldă

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:

Un copil a suferit arsuri la un picior, după ce a căzut, luni seară, într-o groapă săpată în Sectorul 1 pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz.

La acest moment nu se cunosc toate detaliile cu privire la modul în care copilul s-a accidentat. Se pleacă de la premisa că a fost lăsat nesupravegheat, iar curiozitatea l-a „împins” să se apropie de groapa pentru accesul la o conductă de apă caldă. 

"La data de 18 octombrie 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând la un picior leziuni prin arsură", informează Poliţia Capitalei, conform Agerpres.

Astfel, Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a declanşat cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt. Se va avea în vedere, dacă responsabilii de lucrările pentru accesul la apă caldă au și delimitat zona în care lucrează.

Un copil a suferit arsuri la picior după ce a căzut într-o groapă. Lucările erau desfășurate pentru o conductă cu apă caldă

 

Bucureștenii vor mai vedea lucrări de reparații pentru a permite accesul la conducte de apă caldă, Astfel, pentru a nu se mai întâmpla astfel de tragedii, este bine să se cunoască zonele în care se lucrează.

„Cele mai vulnerabile zone din București în ceea ce privește furnizarea apei calde și căldurii sunt capetele de rețea, respectiv cartierele Aviației, Tei, Colentina, Fundeni”, a declarat pentru HotNews.ro directorul Termoenergetica, Claudiu Crețu.

Reprezentanții Termoenergetica  au explicat și de ce oamenii rămân zile în șir fără apă caldă.

„Din CET, pe magistrală, pleacă agentul termic cu anumită presiune, țevile sunt ciuruite, se pierde foarte multă apă fierbinte din țevi pe drum, peste 2000 t/oră, și asta înseamnă că spre capătul magistralei ajunge presiune scăzută și temperatură mai scăzută. Și din acest motiv blocurile de acolo suferă în anumite momente”, a explicat Claudiu Crețu pentru sursa citată.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel