Un englez își imaginează cum a creat Dumnezeu România. ”Românii vor fi campioni mondiali la critică”

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Capturi de ecran / Sursă: IG @sangoman101
Foto: Capturi de ecran / Sursă: IG @sangoman101

Un videoclip amuzant pe rețelele de socializare ilustrează cum ar fi creat Dumnezeu România. 

Într-un videoclip recent postat pe rețelele de socializare, un englez își imaginează cum ar fi creat Dumnezeu România. Clipul, care are scopul de a amuza publicul, se prezintă sub forma unui dialog între „Dumnezeu” și „îngerul” său, în care se detaliază trăsăturile speciale ale țării noastre.

Potrivit videoclipului, „Creatorul lumii” propune o țară inspirată de elemente fantastice, asemănătoare cu cele din seria „Urzeala Tronurilor”. România ar fi „casa unor castele extraordinar de frumoase, construite în stil gotic”, și ar fi locul unde oamenii au un „simț al umorului foarte dezvoltat”. Creatorul adaugă că această carateristică îi va ajuta să depășească momentele în care vor fi discriminați, deoarece mulți oameni îi vor consideră „hoți sau vampiri din Transilvania”. De asemenea, românii vor fi campioni mondiali la critică și vor iubi să se plângă de țara lor. 

Iată întregul dialog 

 - Haideți să creăm o țară cu o istorie așa ”nebunească” încât ar putea deveni protagonista din spatele serialului Urzeala Tronurilor. Casa unor castele extraordinar de frumoase, construite în stil gotic. Dracula și Vlad Țepeș. Oamenii vor avea simțul umorului foarte dezvoltat. 

- Pe bune? Cum așa?

- Pentru că vor fi nevoiți să găsească un mod prin care să treacă peste faptul că vor fi discriminați, mulți oameni îi vor considera hoți sau vampiri din Transilvania.”

- Are sens.

- Românii vor fi campioni mondiali la critică. Nu vor iubi niciodată nimic mai mult decât acțiunea de a se plânge în legătură cu orice din țara lor. Vorbesc serios! Așa se vor împrieteni românii. 

- Fă-i pe toți românii să râdă de județul Vaslui. Dacă se va întâmpla ceva rău, vor da vina pe vasluieni.  Inventatorii insulinei vor iubi mămăliga și vor avea cea de-a doua cea mai mare clădire din lume. În același timp, toți vor vorbi bine limba engleză. 

- Ok. Altceva?

Fă un lider foarte mare de stat să se îndrăgostească de România și să dețină zece proprietăți acolo.

- Serios? Pe cine?

- Regele Charles al III-lea. 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel