Un pasager grăbit a deschis ușa de urgență a avionului și a ieșit pe aripă - VIDEO

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: fanpage.it
Foto: fanpage.it

Un pasager agitat a deschis ușa de urgență a avionului și a ieșit pe aripă.

Un zbor Jetstar JQ507, care tocmai aterizase pe aeroportul din Melbourne, Australia, a fost marcat de un incident neobișnuit. După aterizare, un pasager a deschis ușa de urgență a aeronavei, a activat toboganul de evacuare și a ieșit pe aripa avionului, înainte de a sări la sol.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de joi, 22 august, când aeronava Airbus A320 a sosit din Sydney. Potrivit martorilor, bărbatul a început să devină foarte agitat imediat după aterizare. În timp ce avionul era staționat și aștepta apropieri scărilor pentru debarcare, pasagerul a deschis ușa de urgență și a început să meargă pe aripa avionului.

„A fost o nebunie,” a declarat un alt pasager, menționând că bărbatul s-a ridicat și s-a îndreptat spre ieșirea de urgență imediat ce avionul a început să se oprească. Însoțitorii de bord și alți pasageri au încercat să-l oprească, dar bărbatul a reușit să iasă și să coboare de pe aripă, unde a fost în cele din urmă blocat de personalul de securitate.

Citește și: Teroare la bordul unui zbor în Corfu: Avionul a căzut 200 m în gol în timpul turbulențelor

„Bărbatul se comporta destul de ciudat, de îndată ce avionul a început să se oprească, s-a ridicat imediat și s-a îndreptat către rândul ieșirii de urgență”, a dezvăluit un pasager la Melbourne Radio 3.

Bărbatul a fost reținut de ofițerii de poliție federală australiană pentru comportament agresiv și încălcarea protocoalelor de siguranță. El a fost examinat de paramedici și transportat la spital pentru investigații suplimentare. Poliția a declarat că se continuă investigarea incidentului și că este posibil să fie formulate acuzații în viitor.

„Pasagerul a ieșit prin ieșirea de urgență și a mers de-a lungul aripii. Continuăm să investigăm incidentul și este posibil să fie formulate acuzații specifice în viitor”, a spus poliția.

 

Un incident asemănător a avut loc pe un zbor intern din China, când o femeie a fost escortată afară din avion după ce a refuzat să-și depoziteze geanta de designer sub scaunul din fața ei, conform cerințelor de siguranță ale companiei aeriene. Totul s-a petrecut pe un zbor din municipalitatea Chongqing, situată în sud-vestul Chinei, iar incidentul a provocat o întârziere semnificativă. 

Femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, a insistat să păstreze geanta Louis Vuitton lângă ea, pe scaun, în timpul decolării. Aceasta a refuzat categoric să o depoziteze sub scaunul din față sau în compartimentul de deasupra, conform regulilor impuse de compania aeriană pentru siguranța pasagerilor. Citește în continuare aici

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel