Un pasager revoltat de prețul unei beri în aeroport: La același preț, poți cumpăra o ladă întreagă!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un pasager revoltat de prețul unei beri în aeroport. La același preț, poți cumpăra o ladă întreagă. Sursa - Pexels
Un pasager revoltat de prețul unei beri în aeroport. La același preț, poți cumpăra o ladă întreagă. Sursa - Pexels

Tot mai multe persoane împărtășesc cu internauții prețurile mari din aeroporturi. Un pasager care a consumat o bere într-un aeroport din San Francisco este revoltat de prețul pe care l-a plătit și a fost susținut de urmăritorii săi.

În sezonul vinului fiert, prețurile de la piețele de Crăciun s-au majorat, dar nu le-a întrecut pe cele de pe aeroport. În timp ce recent au existat multe plângeri despre Piața de Crăciun din Viena sau despre vinul fiert de 21 de euro din München, prețurile exagerate sunt des întâlnite la aeroport.

O fotografie postată de un pasager de pe aeroportul din San Francisco care a băut o bere  a stârnit diferite reacții. De fapt, el a arătat cât a costat berea, cu dovada facturii: 16 dolari pentru un pahar.

 

"Prețurile în aeroport sunt extrem de mari"

 

"16 dolari pentru o bere? La același preț, poți cumpăra o ladă întreagă de bere în magazinele de vânzare cu amănuntul, dar prețurile în aeroport sunt extrem de mari", a comentat un urmăritor.

Pasagerul din San Francisco a trebuit să caute mai adânc în buzunare pentru a achita berea. Un urmăritor i-a scris că a plătit aproape șapte sau zece dolari pentru bere în multe baruri din San Francisco.

Pe pagina restaurantului unde vizitatorul aeroportului a băut berea, prețurile la bere variază între patru și zece dolari.  

Alți internauți îi avertizează pe călători să nu viziteze alte țări. „Nu mergeți la Oslo”, scrie un scandinav. În Europa de Nord, alcoolul este, de asemenea, foarte scump. Nici Noua Zeelandă nu face excepție când vine vorba despre prețurile la bere. Mulți nu au fost surprinși de prețul de 16 dolari pentru un pahar de bere, dar asta nu înseamnă că este foarte ieftin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel