Un pasager Ryanair cere rambursarea biletelor după ce un bărbat beat a cântat la microfon în timpul zborului

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Un pasager Ryanair a cerut rambursarea biletelor după ce un bărbat beat a cântat la microfon în timpul zborului. Reacțiile pasagerilor au fost împărțite.

Un incident neobișnuit și potrivit pentru scenariul unui film de comedie s-a petrecut pe un zbor Ryanair, unde un pasager a provocat agitație și nemulțumire în rândul celorlalți pasageri. Zborul, care transporta călători de la Dublin spre locul de pelerinaj francez Lourdes, a devenit scena unui "concert" neașteptat când un bărbat, posibil sub influența băuturii, a preluat interfonul avionului și a început să cânte cu voce tare.

Melodia aleasă de pasagerul neobișnuit a fost "Hold Me Now" a celebrului cântăreț irlandez Johnny Logan, câștigător al concursului Eurovision de două ori. Cu toate că unii călători au găsit amuzantă această "prestație" și au cântat împreună cu el, alții s-au arătat deranjați de acest spectacol neprevăzut.

Unul dintre pasageri, Pete Farrell, nu a privit cu ochi buni momentul de "karaoke" în zbor și a postat pe Twitter cerând rambursarea biletelor: "Știu că nu sunteți renumiți pentru divertismentul din timpul zborului, dar asta e o porcărie. Eu și copiii mei am dori să ne luăm banii înapoi, vă rog."

 

 

Reacțiile pasagerilor au fost împărțite

 

În timpul cântării sale, pasagerul neconvențional a adăugat și o notă de romantism neașteptat, sărutându-se pe obraz cu o însoțitoare de bord. Deși unii călători au considerat acest episod amuzant și au tratat cu umor întâmplarea, alții au simțit că le-a fost tulburată liniștea și s-au arătat nemulțumiți.

După ce videoclipul cu "spectacolul muzical" a fost distribuit pe rețelele de socializare, au apărut opinii împărțite cu privire la comportamentul bărbatului. Unii l-au privit ca pe o deturnare amuzantă, în timp ce alții și-au exprimat dezamăgirea, sugerând că nu ar fi rău ca pasagerii să se poarte în mod adecvat pe durata zborurilor.

În cele din urmă, incidentul s-a încheiat, iar zborul a continuat spre destinație. Cu toate acestea, acest eveniment ciudat și inedit demonstrează că, în ciuda așteptărilor normale într-un zbor Ryanair, orice poate fi posibil și că călătorii ar trebui să fie pregătiți pentru surprize neașteptate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel