Uneori, restaurantele sunt mai restrictive cu privire la prezența minorilor, dar nu toate au luat decizia unui local din Georgia, în Statele Unite, care taxează părinții dacă micuții se comportă rău.
După cum a raportat Mirror, acest restaurant percepe o taxă suplimentară de până la 50 de dolari în plus părinților ai căror copii s-au purtat urât în timpul mesei, deranjându-i pe ceilalți clienți.
Această decizie a restaurantului Toccoa Riverside, a devenit virală după ce a fost distribuită pe un forum Reddit. Proprietarul restaurantului, Tim Richter, a explicat că această măsură există de multă vreme, dar tocmai acum a devenit celebră.
În partea de jos a meniului restaurantului, clienții sunt informați că: ”Taxa pentru adulții care sunt incapabili de a fi părinți este de 50 de dolari”. Tim Richter spune că a fost nevoit să taxeze o familie a cărei copii ”umblau prin tot restaurantul și-i deranjau pe ceilalți clienți”.
Pe Tripadvisor, restaurantul Toccoa Riverside are un rating de 3,5 din 5 stele, în ciuda postărilor virale. Google are 4,1 din 5 stele.
Un hotelier îi obligă pe angajații barului să plătească datoriile lăsate de clienți: ”Trebuie să fiți mai atenți”
Mesajul proprietarului unui restaurant a devenit viral pe platforma X. Acesta le transmitea angajaților că toate datoriile lăsate de clienți se plătesc din bacșiș.
În fiecare zi mulți hotelieri trebuie să își asume responsabilitatea pentru unii clienți care pleacă fără să plătescă consumația. Cu toate acestea, sunt momente în care, după cum a subliniat pe platforma X contul @SoyCamarero, chiar angajații sunt cei care ajung să plătească datoriile.
Proprietarul unui bar din Spania a transmis un mesaj ospătarilor din cauza unei facturi de 22 de euro pe care un client nu a plătit-o. „Băieți, masa asta care e deschisă se plătește din bacșiș”, a comunicat hotelierul, după cum se vede în screenshot-ul, publicat de profilul @Soy Camarero.
În acest fel, proprietarul stabilimentului a anunțat că datoria aferentă va fi achitată cu bacșișul acumulat de chelneri. „Ieri lipseau 27 de euro și se scot din borcanul cu bacșișuri”, a raportat hotelierul, în timp ce și-a avertizat angajații: „Trebuie să acordați mai multă atenție, deoarece data viitoare masa va fi plătită de către persoana responsabilă din zona restaurantului".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News