Un român a cumpărat din greșeală bilet în galeria Olandei. La final, i-a "felicitat": "Congratuleișăn! Sper să luați bătaie în următorul meci" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român a nimerit din greșeală în galeria Olandei (Foto: captură TikTok)
Un român a nimerit din greșeală în galeria Olandei (Foto: captură TikTok)

Un român care a cumpărat bilet la meciul dintre România și Olanda în optimile Campionatului European de Fotbal, desfășurat marți, la Munchen, a ajuns din greșeală în galeria batavilor. Îmbrăcat în galben, tânărul s-a filmat înconjurat de o mare de tricouri portocalii. Însă gestul făcut la final a devenit extrem de popular. 

Un român care a ajuns din greșeală să urmărească în galeria batavilor partida dintre România și Olanda la EURO 2024, meci desfășurat pe stadionul Allianz Arena din Munchen, a făcut haz de necaz, iar finalul e de-a dreptul amuzant. 

Mai întâi românul s-a filmat în timp ce era înconjurat de o mare de tricouri portocalii, culoarea tradițională a "Portocalei mecanice". Românul înjură site-ul de pe care a cumpărat biletele. 

@andrei_mariusss Abia astept sa ajung acasa ????????????#euro2024 #romania #olanda #germania ♬ sunet original - andrei_mariuSSS

 

La finalul meciului, românul a ieșit din tribună felicitându-i pe suporterii olandezi într-un mod original.

Pe lângă "Congratulations!" (Felicitări!, n.r.), tânărul a avut și o alte mici urări, cum ar fi "Sper să luați bătaie la meciul următor!".

Momentul a devenit viral pe TikTok, clipul său fiind urmărit de peste 2 milioane de ori.

@andrei_mariusss Congeageleișen????????#euro2024 #romania #olanda #germania ♬ sunet original - andrei_mariuSSS

 

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii dezamăgitoare în grupă.

Înfrângerea confirmă complexul pe care România îl are în faţa Olandei, cu o victorie în 15 meciuri directe (11 victorii pentru olandezi, trei egaluri) şi un golaveraj de 32-3 pentru ''portocala mecanică''. Aceasta a fost a cincea victorie la rând a olandezilor.

România a făcut un turneu final bun, îndeplinindu-şi obiectivul, acela de a trece de faza grupelor şi a făcut acest lucru din postura de câştigătoare a grupei, învingând Ucraina (3-0), pierzând cu Belgia (0-2) şi remizând cu Slovacia (1-1).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel