Un român a fost găsit fără viață lângă un port din Italia. Cauzele decesului nu au fost stabilite

Cristina Iacob |
Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Cadavrul unui român a fost găsit în aproprierea unui port din Italia. 

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără viață în această dimineață în apropierea portului Scoglitti. Cadavrul acestuia a fost descoperit întins pe o parte, sprijinit de un perete, nu departe de far. Bărbatul, cunoscut ca fiind fără adăpost în zonă, nu prezenta semne de violență sau luptă.

Autoritățile urmează să stabilească cauzele decesului

 

Poliția suspectează că moartea ar putea fi din cauze naturale și se află la fața locului pentru investigații suplimentare. Medicul legist, numit de magistratul de gardă, urmează să stabilească cu exactitate cauzele decesului în urma inspecției care va avea loc în cursul zilei de astăzi. 

Un incident asemănător a avut loc săptămâna trecută în Italia. Un bărbat de origine română în vârstă de 53 de ani a fost găsit fără viață în San Donato di Ninea, o mică localitate din sudul Italiei. 

Tragedia a fost descoperită de câțiva trecători care au observat corpul neînsuflețit al bărbatului întins pe pământ și au alertat imediat autoritățile, conform presei străine.

Vezi și: Un tânăr din România a fost găsit fără viață pe o plajă din Thassos

Primii care au ajuns la fața locului au fost câțiva voluntari din zonă, implicați în activități de salvare. Aceștia au încercat manevre de resuscitare în speranța că ar putea să-i salveze viața bărbatului.

Cu toate acestea, toate eforturile lor s-au dovedit a fi în zadar. În scurt timp, a fost solicitată și intervenția unei echipe de salvare aeriană, care a sosit cu un elicopter. Medicii de la bord au continuat procedurile de resuscitare, dar, din păcate, și această încercare a fost fără succes. Bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.                                                                             

Identitatea bărbatului a fost confirmată ulterior de autorități: acesta era un muncitor de naționalitate română, stabilit în Italia de mai mulți ani.                                               

Citește și: Un muncitor român din Italia a murit subit în timp ce tăia niște copaci

Vestea morții sale a șocat comunitatea locală, unde bărbatul era cunoscut și respectat pentru munca sa. „Era un om de treabă, muncitor, niciodată nu s-a plâns de nimic. Toți suntem șocați”, a spus un coleg de muncă.

Una dintre ipotezele luate în considerare este că bărbatul ar fi suferit un infarct sau un alt tip de problemă medicală bruscă, care i-a cauzat decesul. Cu toate acestea, nu sunt excluse alte variante, inclusiv o posibilă intoxicație sau un accident. Autoritățile urmează să examineze dacă la locul de muncă al bărbatului sau în proximitate existau factori de risc care ar fi putut contribui la această tragedie.

----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel