Un român care se întorcea din Franța, dispărut fără urmă după ce a coborât din autocar, în Ungaria

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a dispărut după ce a coborât din autocarul cu care se întorcea din Franța, într-o benzinărie din Ungaria.

Dispariția misterioasă a lui Constantin Pomană, în vârstă de 39 de ani, originar din Onești și cu domiciliul în comuna Mănăstirea Cașin din județul Bacău, a creat un val de îngrijorare și întrebări atât în rândul familiei și prietenilor săi, cât și în comunitatea locală. Bărbatul a fost dat dispărut după ce a părăsit un autocar într-o stație de alimentare cu carburanți de pe autostrada M.0 din Ungaria, la scurt timp după ce plecase din Franța, unde lucra, și se întorcea spre casă.

Constantin Pomană, cunoscut și sub numele de Costel, a luat autocarul duminică, 11 februarie, cu intenția de a ajunge acasă. Cu toate acestea, în timpul unei opriri la o stație de benzină din Ungaria, pe centura orașului Budapesta, acesta a coborât din autocar și a dispărut într-o direcție necunoscută.

A coborât din autocar și nu a mai fost văzut

 

Autoritățile române au făcut publice semnalmentele și fotografia lui Constantin Pomană pentru a ajuta la găsirea sa. Potrivit informațiilor furnizate de poliție, bărbatul are o înălțime de 170 de centimetri, o greutate de 80 de kilograme și prezintă următoarele caracteristici fizice: culoarea pielii albă, constituție atletică, păr șaten, drept și scurt, ochi căprui de dimensiuni medii, față ovală, frunte mare și verticală, urechi și nas de dimensiuni medii, gură mică și buze subțiri.

Și Marius Cojocaru, un alt român, din județul Constanța, este căutat după ce a plecat la muncă în Germania și nu  mai dat niciun semn, de patru ani. Polițiștii spun că bărbatul a plecat în mod voluntar în Germania, în ianuarie 2020, fără a mai reveni la domiciliu până în prezent.

Citește mai multe detalii: L-ați văzut pe Marius? A plecat la muncă în Germania și nu a mai dat niciun semn de patru ani! Familia a început să îl caute abia acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel